26 Aralık 2011 Pazartesi

Hafta sonu Vol.1 : Chocolate chip cookies activity

Arca : "of kurabiyeleri de koyduk fırına, bekle şimdi işin yoksa! Ege'nin annesi Elif teyzeyi yakaladığm yerde öpmeli, süper yapboz yav!"

Yeliz : "hey yavrum hey! hep böyle fırının içinden pişiyor ana fikri veren kurabiyelerim olsun, fotoğrafını çekeyim istemiştim! Güzel olmasa da güzel oldu deyip eklemeli bloga! Kim bilecek :P"

Arca : "Annem de koy gitti bunu önüme, zırt pırt mutfağa gdip duruyor. Yapboz bitti, kurabiyeler pişmedi! Kokuyo lan! Yoksa bu kadın bensiz yiyor olmasın!"
Arca : "sıcak mıcak yerim kardeşim ben ! Ben uğraştım kalıbıyla çikolatasıyla! Var ya nefis yav! İyi ki anneme bırakmamışım, el atmışım"

Yeliz : "Hah süper! Bir de böyle sepette sunum özentim vardı, tamamlandı. Biraz tuzu fazla ekmişim ama olsun çikolatayı boca edince dadından yinmedi:P Güzel olmuş be! Misafire çıkaramazsın ama düdüğe sütün yanına kakalarsın, hatta kahveye çaya bandırıp yiyebilirsin."


Arca'nın üzerindeki önlük yetenek timsali Gamze'nin hünerli ellerinden çıktı. Poz verirken aşçı şapkasını takmayı kesinlikle reddetti. Daha güzel fotoğraflar ve hatta Duru'nun önlüğü için buraya bir TIK, Yeni yılda ne hediye alsam diye soruyorsanız el emeği göz nuru nefis fikirler için Gamze'nin bloğu, buraya bir TIK ... TIK TIK TIK

Var ya bu kadın yüzünden şerefsizim dikişe başlayacağım!


5 yorum:

nil dedi ki...

vay be çok güzel görünüyor tuzlu çikolatalı ? kurabiyeler. Sunum da pek güzel:)

tamam başla bakalım dikişe:)

Arca'mı da yerim.

Fatma dedi ki...

En çok "kim bilecek çek fotoğrafını güzel oldu de" lafına güldüm ama karşıdan çok güzel görünüyor. Arca epey sabırlı davranmış gibi kurabiyeler pişerken. Önlükte süper:)

Elif dedi ki...

vay vay vay :))
bu günleride gördük ya ölsemde gam yemem gayrı..
Yalnız şaka bir yana acayip güzel görünüyor.

pınar dedi ki...

"hep böyle fırının içinden pişiyor ana fikri veren kurabiyelerim olsun, fotoğrafını çekeyim istemiştim!" seviyorum bu doğallığını yeliz:)
kurabiyeler dr.oetker cookie mi? değilse bir bravo da benden, resim gibi olmuşlar:)

Adsız dedi ki...

çok lezzetli görünüyorlar Yeliz, yummy:)
Online kurs neyim mi yapsam:P
Öpüyorum seni ve arca'mı kocaman:)

Gamze