8 Eylül 2009 Salı

kafam bozuk! işlere! çok yoğunum o sorun değil, yoğunluktan çalışarak sıyrılabilirsin, benim işlerim kötü gidiyor, bi gudubetlik var üzerimde. Proje işi tamamdı, sorun çıkardılar, papaz olduk. yanlış iş yapılmış, sorunu ben çözmeye çalışıyorum. falan filan. allahtan evde arca var ilker var da en azından bir süreliğine unutuyorum. arca da dün keyifsizmiş, mutlu geçen haftasonunun ardından bizi çok çok özlemiş, Ümit abla naptıysa güldürememiş. Akşamın ilerleyen saatlerinde kahkahasını duyduk, Thanks to İlker ve oyunları:) ama özlüyor işte biliyorum. Sabah öpüşüp koklaşıp bıraktım, ofise geldim yine stres!! özlemciğimle bile iki çift laf edemedik, telefon, sorun, bla bla... arcayı özledim, eve telefon ettim, Ümit abla ile konuştum, babane gelmiş oynuyorlarmış. Ihlamur koydum fincana, pencereyi açtım, karşı binanın dış cephesinde özensiz ve yanlış monte edilmiş klima dış üniteleri dikildi karşıma biraz yukarı bakınca gri gökyüzü... bugün de keyfim yok, hadi hayırlısı

5 yorum:

zuhre dedi ki...

Çalışan annenin dertleri hep aynı Yelizciğim. Bu sorunlar bilesin ki tüm annelere has.İşlerin iyi gitse bile özleyeceksin Arca'yı.Hele bir de anne demeye başlasın ve arkandan ağlasın; tüm etlerin eriyecek.İyi birşeyler demek istiyorum ama diyemiyorum.Çünkü ben de aynılarını yaşıyorum. Bugün adliye de işim vardı, iki saat ağlamış arkamdan.Eve geldim uyuyor,Hakan ne yaptıysa avutamamış,anlattı.Ama işlerin söylebileceğim o Allahsız herifler seni çok üzüyor.senin adar çalışan elemanı bulsunlar da koysunlar bakalım kolaysa.Elinden geleni yap,fazlası için de "bu kadar abi" de. Çünkü iş senin değil ve sen ne yaparsan yap zaten tam olarak beğenmezler.Bu onların politikaları.Patronlra çalışanlara hiç bir zaman ağızdolusu aferin demezler.S... et ! Seni ver Arca'yı kocaman öpüyorum.Nasipse 14'nde gümlüdrdeyim.

ruhdagı dedi ki...

Yahu nedir bu Havalandırma Tesisatı ve VRV'cilerin çilesi. Kapalı otoparkta garaj egzostunu incelemekten, alış veriş merkezlerinde tavandaki menfezlere bak baka yürürken tökezlemekten, dışarıda yemek yenilen yerin havalandırması aslında şöyle olmalıydı demekten illallah ya!

Binaların yağmur inişleride tuz biber oluyor :)

Umarım işler yoluna girer, sıkma canını.

ezginin annesi dedi ki...

Umarım işleriniz biran önce düzelir. Çalışan anne olmak zor . Ama onlar sağlıklı ve mutlu olsunlar yeter ki. Bunlar da gelir geçer di mi. Ben böyle avutuyorum kendimi.

Oz dedi ki...

Bugün konuşuruz şekercim:)

yeliz dedi ki...

herkese teşekkürler, geçti sıkıntılar demek isterdim ama olmadı, neyse ne de olsa iş, sağlık değil, di mi ya:)