31 Mayıs 2015 Pazar

Hafta sonu

Hafta sonları hiç bitmesin istiyorum. Sabah mahmurluğu, alarm kurulmadan yatılan akşamlar ve uyanılamayan sabahlar seviyorum ben. Onyüzbin minik öpücükle uyandırılmayı ve "hadi kahvaltıyı dışarıda yapalım"ları seviyorum:)

Çuha peyzaj var Urla'da, eski yoldan otobana çıkarken sağda kalıyor, nefis bir kahvaltı veriyorlar, sıcak bir konukseverlik ve bir de kocaman bir çim alan. Çocuklar ve onların büyümemiş babaları için:) onlar futbol oynarken analarının keyif yapması için:)
Günün kalanında biz yazlıktaki bahçenin çimlerindeki ayrık otlarını yolarken -ki benim ayrık ot savaşlarım meşhurdur- Arca hiç durmadı. Yaprak topladı, çiçek ekti, önceki haftadan ektiği kayısı çekirdeklerini suladı, çok çalıştı çok...

Yemekten sonra da ilkerle yine maç yaptılar ve kaybetti. O neyse de kaybetmeyi hazmetme konusu üzerine önlem almamız lazım. Takım sporlarına mı yönlendirmeli başka bir yol mu denemeli bilmiyorum, bildiğim tek şey bizim yer cücesinin bu bakımdan törpülenmesi şart.
An itibariyle hafta içi gönüllü köleliğinin "hafta sonu" denen geçici özgürlüğü biterken derin bir iç geçiriyorum. Kapanışı birkaç bölüm game of thrones ile yaparız artık:)



3 yorum:

Duygu dedi ki...

Hayat bu çünkü Yelizcim ya, hayat tam olarak da bu. Hayaller kuş sesleri, sabah mahmurlukları, sakin kucaklaşmalar iken; gerçekler çalar saat sesleri, hızla el-yüz yıkamalar, acele öpücüklerse eğer bu işde KOCAMAN bir terslik yok mudur?
Ve diğer yandan, bir çözüm bulursan kaybetme mevzusunda, paylaş olur mu sevabına. Bizdeki model kazanmalı/kaybetmeli oyunlara hiç bulaşmamaya kadar getirdi işi:)

TUĞBA'NIN DÜNYASI dedi ki...

Ahhh yeşile bayılıyorum. Biz de Foça yolunda bir yer keşfettik geçen sene kendin pişir kendin ye'ci :) Patana mıydı neydi adı:) İki kez gittik sonrasında çok keyif aldık. Urla'da yazlıkları var eşimin ailesinin belki o taraflara yol düşünce uğrarız. Bizim de İzmir'deki yeni evin bahçesini kazdırıp çim ektirmemiz lazım. Yapacak bir bahçeci arayışındayız, acaba tavsiye edebileceğin birileri var mı, bana yazabilir misin:)

arda'nın annesi dedi ki...

Yenilgiyi hazmedememe bizde de var. Yaşa bağlıymış, geçermiş :)