13 Mart 2013 Çarşamba

Evliliği kurtarmanın yolları

Analar bacılar hey hooop yanaşın bakayım yamacıma, evliliğinizi kurtarmanın yollarını anlatacağım. Sonra ben görmedimdi, yok bir daha anlat, yok ben kaçırmışım demek yok. Yazıyorum sonra zilyon tane mecrada paylaşıyorum, görmediysen sosyal medya takipçisiyim filan deme, ağzıyla bırakır başka tarafıyla gülerler adama!

Konu mühim, konu hassas.

Yılların törpülediği bir evlilik hayatın mı var bacım?
Kocam bana eskisi gibi ilgi göstermiyor diyor, acı acı yakınıyor musun?
Kıyamam, ortak yanınız kalmadı mı yoksa?

Gel yamacıma.

Geçen bir jaguar oldun üstüne de leopar şeysi atladı da ahkam kesiyorsun deme bacım. Bu işler öyle leopar desenliler ile olaydı, Seda Sayan bugün bilmem kaçıncı kocayı eskitiyor olmazdı.

İşin sırrı suç ortaklığı!

Evet suç ortağı olacaksın.
Bir bok yedin mi beraber yiyeceksin.

Suç ortaklığı uzun vadede bir kader birliğini getirir. Kader arkadaşı olacaksın. Yoldaş olacaksın.

Hayır abicim banka soymayacaksın (ki yapabiliyorsan bak bu da fena fikir değil :P)

Suç ortaklığının karı koca arasında olanına, biz kısaca "ÇOCUK" diyoruz.
Ha yaparken leopardı, zebraydı işe yarıyor dersen, bilemem, ben senin özeline giremem. Lakin nasıl yaparsan yap, çocuk yap!

İtiraf edeyim bizim muhteremle aramızda son zamanlarda bir empatidir bir sempatidir gidiyor. Yediğimiz içtiğimiz farklı bir şey de yok. Fark ettik ki aynı yolun yolcusuyuz biz. Bir halt yedik bu cüceyi doğurduk, iadesi de yok, şimdi yandı gülüm keten helva.

Arca’nın İlker’i çıldırttığı çok defalar “vah yavrum ya üzülme bana da yapıyor, yalnız değilsin” demişliğim var. O da ben ne zaman kafayı yesem sırtımı sıvazlar, telkin eder. Çok defa güç birliği yaparız yer cücesine karşı.

Aşkımızın ortak suçu... suç ortağım, kader arkadaşım muhterem ile evliliğimizin temellerini bundan gayrı kimseler sarsamaz!

Bu bir RTE destekli "çocuk yap, üç beş allah ne verdiyse çocuk yap, yap da kocanı eve bağla" konulu bir post değildir. Aman yanlış olmasın. Yapacaksan bir tane yap, sonrakiler de ilk bebenin müttefiki oluverir, kalırsın ortada. Benden söylemesi:)



4 yorum:

Tuten dedi ki...

Hadi ya kocamla birbirimize itiraf edemediğimiz şey bu demek ki. Hoş kavgaların çocuğunda off boşa beni o zaman dediğimde çocuktan sonra bunu demek ne kolay kadına di mi der :) Boşamam çocuk var der, ben de pek düşünmüyorum kendisini boşamayı demek ki bundan da biz birbirimize olan gıcıklığımızdan bunu itiraf edemiyoruz :) (Ay şükür blog yazılarına bıraktığım yorumları görmüyor)

pelin dedi ki...

biz de yapıyoz şu an bi suç ortaklığı ama çocuk şu an sadece benim canıma okuduğu için müttefikliğimiz pek bi havada kalıyo! zaten regl sancısını da anlamazdı napalım :)

Adsız dedi ki...

Babasına aşık bir kız annesi olarak diyorum ki, yazık bizeeee:) arda tülin

Littledumblonde dedi ki...

benim de esimle zaman zaman sorunlarım olsa da hamilelikten itibaren pek bi anlasır olduk, ama cocuk dogduktan sonra nasl devam eder bilemem:) beklentini azalt mutlu ol - hayattakı daha dogrusu evlilikteki tek kuralım bu.