2 Ocak 2014 Perşembe

2013'ü gömdük... Yaşasın 2014!

Arca takriben sekiz defa hasta oldu. Son olarak portföyüne sinüzitin de eklenmesiyle "bitti artık" diyenlere nanik yaptı. Ancak bütün yazı hiç hasta olmadan geçirmesi, "bu çocuğa bakamıyoruz anneannesi ve babaannesi daha iyi bakıyor" düşüncesinin belleklerde yer edinmesini sağladı.

Yeliz zatülcenp olarak on gün yattı ve bir üç gün de anjin olarak yattı. Uzmanlar yelizin artık yaşlandığında hemfikir.


İlker yaklaşık 350 defa Arca ile uyuma talebinde bulundu ancak sadece Yelizin şehirdışında olduğu akşamlar muvaffak olabildi.

Yeliz 33 kitap okudu ve yıl boyunca 261 Blog postu, üç adet çocuk kitabı yazdı. Yazdıklarını 5 adet yayın evine gönderdi 0 olumlu yanıt aldı.

Dört defa işinden ayrılmayı düşündü, sonra vazgeçti. Bu düşüncelerinden bir tanesi hasta ve umutsuz olmadığı ya da sorgulatıcı bir kitap okumadığı bir zamana denk gelseydi, hislerine güvenecekti de...

Yeliz diyet sözcüğünden hoşlanmadığı için "yediklerime dikkat ediyorum, sağlıklı ve ruhumla besleniyorum" alt metniyle 3 defa hayatına yön vermeye çalıştı henüz başarı kaydedemedi. Bu yazıyı cips ve bira tüketirken yazmakta olduğumu belirtmekte bir sakınca görmüyorum. Yılbaşı partisinin senin evinde olmasının böyle bir avantajı var, ertesi gün kalanlardan kendine yine bir yılbaşı ziyafeti çekebiliyorsun.

Hesap kitap muhasebe... ne kadar yaparsan yap sonuçta 2013 bitti mi bitti! Önümüzdeki maçlara bakacağız. Hadi cümleten iyi seneler...

Hey hooppp nasıl olmuş ama yeni yılın yeni görünümü? Turuncu dedim bir enerji versin dedim, fena mı ettim?



9 yorum:

Unknown dedi ki...

Turuncu çok hoş bir canlılık getirmiş bence, mutlu yıllar :)

şirin dedi ki...

Bira patates haric bomba:)))

Gulcin dedi ki...

Headera bayildim! Bu arada Ilkere torpil gecmissin Yelizcim vallahi tam arcayla uyudugu fotograf en ortada :) Cok guzel bir yil olsun sevgiler!

yeliz dedi ki...

teşekkürler size de mutlu yıllar:)

yeliz dedi ki...

:)

Unknown dedi ki...

pek bi güsel olmuş, ben bisikletli temayı da sevmiştim ama bunlar da ayrı bi hava katmış.. son olarak amor fati miydi o (duyduğum gibi yazarım:))

yeliz dedi ki...

Gülçincim size de mutlu seneler olsun:) aslında ben bu ilkerin hiç fotoğrafını koymayacaktım sadece ben ve arca. Geldi baktı "sen yalnız ebeveyn misin niçin beni koymuyorsun" dedi. ne bileyim ben sosyal medyaya bunun fotoğrafını koyacağım zaman bile izin istiyorum sonuçta:) neyse baktım kıskanıyor koyayım bari dedim. aslında kendimizinkini en sola başa koymuştum ama demek ortadaki daha göze çarpıyor. hmm değiştireyim en iyisi:))

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Harika bir post olmus!Iyi yillar!

Unknown dedi ki...

çocuk sahibi olduğumdan beri kış aylarından hiç hoşlanmıyorum evet hastalıklar birbirini kovalıyor ve yeterince yorucu oluyor anne baba için ama yapacak bişey yok emin ol anneanne babaanne de baksa kışın malesef yine de hasta oluyorlar.
Turuncu yeni yıla yakışacak kadar sıcak ve güzel olmuş ,mutlu ve sağlıklı yıllar diliyorum
sevgiler