12 Şubat 2009 Perşembe

MİM !!


Bloğuna bayıldığım Simge ve Yeşim I love your blog la beni mimlemiş, kendilerine teşekkür ediyor ve okumaktan son derece keyif aldığım blogger dostlarımı buradan mimliyorum.
Ruhdağı
Zeren
Hülya
Kuzu
Özlem
Özgür
Kiraz

Ödül verirken aşağıdaki koşulları yerine getirmek gerekiyor:
1. Seni ödüllendiren blog yazarının linkini vermek.
2. Bu ödülü başka 7 blog sahibine linklerini vererek göndermek.
3. Seçilen blog yazarlarını durumdan haberdar etmek.

ben bu mim işini çok seviyorum....

3 yorum:

Simge Kurban dedi ki...

Aynı düşünceler benim için de geçerli. Mad about you annecik :)

zero dedi ki...

Yelizcim ben bu sayfaya hep geliyorum da, işte yorum bırakamadan çıkıyorum çoğu kez :( yoksa düdükcan'ın ne kadar büyüdüğünün farkındayım. ama sen acayip formda görünüyorsun, onu da belirtmeden geçmiyim hani:) duygularımız karşılıklı, bunu lütfen unutma:) sevgiler canım:)

Unknown dedi ki...

Merhaba herkes ben bir yerde bu adımı okuma biri Rayna Ham Amerika devlet DR ZULU kocam denilen bir yazım tekeri büyük bir iş paylaşmak istediğiniz ve bizim boşanma için ama benim bir parçam ile yaptı giderken yol açan kavga ettim ve ben olurdu üzgün ve bağırdı tüm gün ve gece ı was araştırıcı online bir şey ne zaman bu büyük adamın ve büyük eserleri hakkında tanıklık insanlar gördüm ve ben sadece onu yapmak bana her şeyi yaptım bir denemeye karar verdi ve bana 48 saat sonra emin olabilirsiniz Kocam bana, kocam beni aradı ve bana yaptı ve affetmesi için yalvardı için özür dileyerek başladı 48 saat sonra döneceğim... Şu an çok mutluyum ve o da çok yardımcı olabileceğimize inanıyoruz. Ona dr.zulugreattemple@gmail.com whatsapp +2349075609697 e-posta