8 Nisan 2014 Salı

Ben bu hallere düşecek kadın mıydım?

Blog yazmayacak, yazacak vakit bulamayacak kadın mıydım ben be?! NE hallere düştüm! Ben ki günde üç posta yazı yazmadan duramayan ben, ben ki “yazamıyorum” diye girizgah yapan bloggerlara burun kıvıran ben? Ah ulen ne hallere düştük peh!

Bu aralar halim nicedir anlatayım bacım kendime not bile verdim, 

Çorbacının durum değerlendirmesi Vol.4382479236479


Gündemi kıyısından takip etmeye çalışmak on üzerinden taş çatlasın 6! diyecektim ki ilahi bir güç tarafından tuvaletteyken twitter’a baktım ve Kılıçdaroğlu’na yumruk atıldığını öğrendim. Gündem hanesi bir anda 8’e fırladı.

Bakımlı gezme halleri 3,5’tan ancak 4 alır. O da saçımı kestirdim diye ha, yoksa makyaj silmeye üşendiği için makyaj yapmamak, manikürle uğraşmamak için dipten tırnakları kesmek filan hep haneye eksi yazılıyor.

Okumak? bak buna direkt 9 yazarım. Her ne kadar Taht Oyunlarını elime alalı iki hafta olduysa da 800 küsur sayfa be kardeşim insaf et! Dedikleri kadar varmış ama! Hatta fazlası. Dizisini bile izlemek istiyorum, acaba gözümde canlandırdığım gibi mi? İzlemek deyince…

Televizyon net 0! Hepi topu izlediğim Mentalist ve Criminal Minds vardı zaten. Bir de Yalan dünya. Yalan dünyayı 3 bölüm geriden takip ediyorum. Mentalist’in ekibi diziyi çekmek mi istemiyor ne hep eski bölümler. Criminal Minds çok sakat yav, çok etkileniyorum, izlemeyi bırakacağım bu gidişle. Kurt Seyt ve Şura… takip işi zor yav. Millet dizisi filmi çekilsin der, kitabı okumaz ben de kitabı okuyacağım bu gidişle. Acayip merak ediyorum zira. Eh haberleri twitter’dan dizileri kitaptan, geriden, sonradan takip edince TV cidden layıkıyla sıfırı kapıyor.

Alışveriş? O da sıfır! Bu arabanın iptali ev bütçesini pek çok açıdan rahatlattı mı ne?

Ev bütçesi derken benden sana bir tavsiye, ara sıra cep telefonu kampanyalarına bak bacım. Ben nasıl olsa otomatik ödeniyor ayağına hiç ilgilenmiyordum. Halbuki bana uyan yepisyeni tarifeler buldum, derhal bütçeyi rahatlattım. Otomatik ödeme demişken… Internet cep telefonu derken Digiturk’e ödediğimiz korkunç meblağ açığa çıktı biliyon mu bacım? Meğer taahhüdümüz bitince bize bir mesaj göndermişler, cevap vermediğimiz için tavandan fiyat çekmişler birkaç aydır ödüyormuşuz. Salak mıyız lan biz? Yok cidden soruyorum, ben hayatımda böyle bir hizmet anlayışı görmedim. Her halta telefon ederler uzun uzun anlatırlar, ama iş para ödemeyle ilgili olunca hop mesaj!

Bak bacım sen de benim gibi her faturanı otomatik ödemeye alıp unutuyorsan, kazığı yersin böyle, sonra çorbacı dediydi dersin, aç bak faturalarına, delmesinler bütçeyi.

Bütçe demek ki 8… Salaklıklarım yüzünden kırdım 2 puanı yoksa bu azimle ben yakında bütçede tavan yaparım.

Yine de bu kadar yoğun bir iş dönemine göre hayattan notlar fena değil ha ne dersin?

Benden haberler bu kadar... büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öper, bir sonraki posta kadar esenlikler dilerim.


5 yorum:

Okuyanguzel dedi ki...

Ben de yazı çok gecikti diyordum.Kolaylıklar diliyorum.. :)

Hatice ST dedi ki...

Ben de blog başka sayfaya taşındı da benim haberim olmadı diyordum ;) cidden şaka değil.

yeliz dedi ki...

Hahaja ay deme yav:(( hakketten çok ara verdim bu defa

yeliz dedi ki...

Çok tşkler ahıucum

Adsız dedi ki...

Olmuyor bacim olmuyor ben ki gundemi bir tek senden takip edebiliyorum sen yazmayinca ben de gumdem takip notu 0 oluyor yogunluk ev bebek bir tek sana vakit ayifmayi seciyorum anne gundem ve hersey sen de daha ne olsun sevgiler ceren