14 Şubat 2015 Cumartesi

Özgecan Aslan

Oğlum dün akşam yanağında kalple geldi, sevgi günü kutlamışlar. Pasta yapmışlar dans etmişler çok eğlenmişler. 
Uzun uzun anlattı...

Sonra markete gittik, yanağındaki kalbi, ilgi gösteren küçük bir çocuğa anlattı. 

Her yanımız kalp her yanımız kırmızı... Markette indirimler var, sevgililer gününe özel. Küçük, sanal mutluluklar işte... İlker yarın başbaşa bişey mi yapsak diye yokluyor beni "yürü git" diyorum arkadaşlarımızla çocuklarımızla takılalım bana her gün sevgililer günü... Diyorum.

Sonra eve geliyoruz, yanaktaki kalp kırk nazla siliniyor. Arca uyuyor. Piyano dersi için kek pişiriyorum. (Bazen de cookie;)) ama dün akşam geç oldu, cookie başında beklemek istiyor, zaman istiyor. 

Evi kek kokusu sararken ig'ye baktım.
Hayvanların bile yapmayacağı şeyleri gencecik bir kıza yapan bir yaratık çetesinin haberine rastladım. Detayları okuyamadım, okumadım. 

Hep söylüyorum, bu ülkede cinskırım var! Bu ülkenin sözümona yöneticileri yapıyor bu azmettiriciliği! Ağızlarında düşürmedikleri kadın laflarıyla, cezaları ağırlaştırmayan politikalarıyla kadını sindirme projesinin mimarlarını ayaktaa alkışlıyorum, çok başarılılar! 

Ama bak buraya yazıyorum, bunların kökünü kadınlar kurutacak! 

2 yorum:

xeyno dedi ki...

kurutucaz! farkinda degiller ama kendi kizlari da dahil butun kadinlar bunlarin kokunu bugun olmasa da kurutacak!

CEREN dedi ki...

Aynen katılıyorum Yeliz , bunların kökünü biz kazıyacağız.. Simsiyah giyinerek yapacağız, tabut taşıyarak yapacağız,sosyal medyada linç ederek yapacağız, meydanlarda yürüyerek,direnerek yapacağız ama en çok da yetiştirdiğimiz evlatlarla yapacağız .. Bir erkek annesi olarak oğlumu erkek gibi değil İNSAN gibi yetiştiremezsem eğer hiç yaşamayayım daha iyi.. Sevgiyi,merhameti öğretemezsem ona " anneyim " demem ben kendime .. Ne diyeyim, Allah hepimizin evlatlarına iyi yazılar yazsın inşallah..