30 Mayıs 2012 Çarşamba

Şimdi nereden aklıma geldiyse…


Yıllardır görmediğimiz lise arkadaşımız, İzmir’e geldiğinde Alsancak’ta bir café’de buluşmuştuk. Hamileliğimin ortalarıydı sanırım. Bekar ve çocuksuz bir erkek olan arkadaşın ilk sorusu “sezeryan mı normal mi doğuracaksın” olmuştu.
Hani “kız mı erkek mi” diye soranı çok görmüştüm de bebeğin nasıl çıkacağı ile bu kadar ilgili bir erkek çok şaşırtmıştı beni.

“SANA NE? NEREMDEN ÇIKARACAĞIMA SEN NE KARIŞIYORSUN! Ulen ben senin sünnetine, sünnetçine kaç santim kesileceğine, hastanede doktorla mı yoksa mahalle sünnetçisiyle mi hallettireceğine karışıyor muyum?” diye haykırasım gelmişti kendisine.

Şimdi nereden aklıma geldiyse…


7 yorum:

Nil dedi ki...

ben de kardeşime kızmıştım. eşi hamile kalınca, abla normal doğuracak normal demişti eşi adına.
sanki kendi daha önce defalarca doğurmuş gibi.

Ayla dedi ki...

Bir konu bu kadar öz ve net anlatılabilirdi..

ayak izleri-sevgi dedi ki...

aklına düşürenler utansın kuzum..

ElfAna dedi ki...

yaa artik nereden geldiyse aklina, cuk oturmus!

Esra dedi ki...

Herkesin aklına aynı şeyler düşüyor bu aralar galiba!

turkuaz kıyılar dedi ki...

Vay ülkem vay...daha nelerimize karışmaya kalkacaklar kimbilir...anlayana ne güzel yazmışsın...

Adsız dedi ki...

uluderede özür meselesini ve thy grevini basında unutturmak için bundan daha alevli bir mesele olamazdı. 1 haftadır tüm erkek tv programcıları hareretle bunu tartışıyor!!! niye acaba grev hakkı elinden alınarak grevi yasaklayan, 350 tane personeli bu yüzden işten çıkaran thy, dayatmalarla çalışmaya zorunlu bırakılan çalışanları, her nekadar masum olmasalarda, suçlu olduklarıda kanıtlanamayan 35 kişinin üzerine bomba yağdırmalar tartışılmıyor artık? her zamanki gibi iyi bir zamanda gündemi değiştirmek için patlatılan bomba konular bunlar. devlet hasteleri ve çoğu büyük özel hastaneler planlı kürtaj yapmıyor zaten uzun zamandır, muayenehanelerde yapılmasıda uzun zamandır yasak bir işlem, yani neyi tarşıyoruz farkında mıyız??? mercan