27 Kasım 2016 Pazar

10 yaş hamile pantolonu

Arca, dün tüm günü karın ağrısı ile geçirdi. Arada klozette rahata kavuşan cücenin evin içinde iki büklüm gezinmesine içim burkuldu. Akşam üzeri karnına sıcak havlu koyarak biraz rahatlamasını sağladım hatta bir yarım saat kadar uyudu.



Akşam Poyraz'lara gideceğimiz için tüm rahatsızlığını unutuverdi, daha doğrusu gitmekten vazgeçeriz korkusuyla iyiyim yalanını uydurdu. Yemedik ama yemiş gibi yaptık, nasıl olsa dışarıda değil evde olacağız, ha bizde ha Zeynep'lerde.

Arabada giderken bile çok iyiyim diyordu ama aynı zamanda ne zaman varacağımızı sormadan edemiyordu. Sonunda vardık. Asansörde kötüyüm dedi, eve girdi, Zeynep teyzesine sarıldı, tam Poyraz'a sarılacak, böyünkkk midesinde öğlenden ne varsa dışarı çıkardı.

Çıkarmak ve nane limon iyi geldiyse demek, sabahına kuyruğu doğrultmuştu. Kahvaltıdan sonra İlker'le sohbet ediyoruz, dedim ki; "Zeynep'in söylediği doğru bunların belleri hep açık o yüzden üşütüyorlar, sonra da mide üşüyor tabii! Hamile pantolonları vardı ne güzel, göğsüne kadar çekersin, oh belin göbeğin üşümez. 10 yaş hamile pantolonu yapsalar, giydirsek şunlara..."

İlker düşünceli baktı yüzüme; "Merak etme bu gidişle yaparlar."

Allah seni inandırsın, bir öküz geldi böğrüme oturdu, tek kelime diyemedim.

8 yorum:

Unknown dedi ki...

Ahahahahah Yeliz ya sabah sabah ne güldüm :)

Gece dedi ki...

:((((

okuyanguzel dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Nil dedi ki...

Büyük kızım atleti biraz açılsa beni deli ederken, küçüğü kıçı görünse umuru olmaz. Büyüğü atletini çamaşırının içine sokuşturuyor sırf açılmasın diye beli :)Çorabını da taytının üstüne çeker mesela :)

Julide dedi ki...

Bende hala var o hastalık.
Bir doktora sordum; hipersensitivite dedi.
Bedenimi alıştırayım diye son iki senedir yatak çorabı giymiyorum. Çünkü giydiğimde bir parmak kadar olan açıklıktan boğazım acımaya başlıyor.
Geçmiş olsun.

GeCe dedi ki...

O öküz bana da geldi bak şimdi, yakında tüm okul üniformalarını şalvar cübbe yaparlarsa hiç şaşırmam 😔

Unknown dedi ki...

O öküz son yıllarda hiç kalkmadı böğrümden... Giderek de şişiyor meret... Tez zamanda cenazesi kalsın inşallah !

Gulcin dedi ki...

:((