5 Nisan 2012 Perşembe

300'e 3 kala...

Daha bir sene olmamış, 200. izleyiciyi öpüjem dediğimin üzerinden geçeli...

Şimdi 300'e 3 var. Hey yavrım hey...

Geçen alışveriş danışmanımın (danışmanım deyince pek havalı oldu yav:P)  "pardon kime bakmıştınız?" serisini puhahah şeklinde okurken bir heves ettim, ben de istatistiklere baktım bugün. vallahi doğru 300'e 3 var. Bu hızla Arca askere giderken 1000'i buluruz şerefsizim.
Heves ettim diyordum, diyordum ki Reyhan'a düşen gugıl şebekleri beni nasıl buldular acaba?

Hüsrana uğradım yav! Benim hiç yaratıcı gugıl şebeğim yok. Gayet ciddi bir kitle tarafından tıklanıyorum. Hayır böbürlenmek için söylemiyorum, benim okuyucu kitlem hepinizinkini döver değil derdim, üstelik hiç geyik malzemesi çıkmadığına da son derece üzgünüm.

Bu bloga insanlar sadece "günün çorbası" tarifini bulabilmek için geliyorlarmış.

Sahi niye şaşırdım ki? Ne arayacaklardı, ayak kokulu kadını mı?

Ha bir de ballı lokma tarifi aramış biri kucağıma düşmüş, ben tabii İzmir sokaklarını adres gösterince ayakları bir tarafına değmiştir kaçarken:)))

300. izleyiciyi ne mi yapacam? öpüjem yavrım öpüjem, var mı öpüjük isteyen?

7 yorum:

Sevginin Ruhu dedi ki...

öpücüğü alıyım diye üç saattir bekliyorum üye olan yok. Şimdi üye olsam kaçırıyorum... herkes benim gibi bekliyorsa kaldın 297 üyede.
zaten seni uzun süredir takip ediyor beğeniyle yazılarını okuyordum. bu gidişle 300. olmayı kaçıracağım.

Elifin Terazisi dedi ki...

Tüh ben treni kaçırdım:)

laleninbahcesi dedi ki...

alemsin Yeliz. Ben hiç kimseyi izlemeye almadım ta baştan. Beni izlemeye alanlar da bir kaç gün bekliyorlar bakıyorlar ki ben de bir hareket yok siliyorlar. Valla bi tuhaf oluyorum o zaman:))

A dur bende bakayım çoktandır bakmadım. Bana genelde Beyoğlu ile ilgili aramalar ve ayın halleri aramaları geliyor:)) geri kalanı öğünmek gibi olmasında direk Laleninbahçesi diye:))

ayak izleri-sevgi dedi ki...

yelizcim insan daha önce söyler, beklerdik.. benim fikrim hediyeyi değiştir ama.. yakışıklım öpücek sizi de bak nasıl 400ü buluyor birden :))

Fikriye Filtresiz dedi ki...

Yelizcim biliyorsun beni normal insanların bulmadığı Bahadırdan belli..Don aramalarına konu olmaman sevindirici yani.300. olmasam da öpüjük isterim yalnız sulu olmasın çok rice edicem, yanağımı silip seni utandırmak istemem hehhee!

bezelye dedi ki...

ben bi süredir sessiz takipçi idim, madem oyle 299 olayım dedim:)

baisy dedi ki...

sonra düşündüm niye 300 olmasın dedim ve çıkıp diğer gmail.accountumla yine geldim. artık 300. olduğuma göre ankaraya geldiğinde beklerim:)
sen yine de benim yerime minik oğluna bi öpücük ver anlaşalım..