19 Mayıs 2012 Cumartesi

an itibariyle...

Efes fıçının yanına iç fındığı katık ettim.
Bundan sonra "kilo almışım bık bık bık " söylemlerime "hadi len!!" demek serbest, hakettim ben bunu.
Gel gör ki bugün akşam mesai saati bitimine birkaç dakika kala yaptığım salaklıktan sonra alkol komasına girsem yeridir. Üç gündür bütün iş saatlerimi bloke eden "genel müdürün almanyada yapacağı sunuş" konulu işi SALAK ben kaydetmemişim, iyi mi? İyi !! Hem de kaymaklısından.

Arca doğduğundan beri ilk defa mesaiye kalıp bütün sunuşu baştan hazırladım. Var ya resmen oturup ağladım! Eve kıpkırmızı bir burunla geldim.

Neyse bitti, evdeyim, bir cuma akşamını, kanepede uyuyan muhterem kocamın horultuları eşliğinde pinterest dikizleyerek bir taraftan da "bir kadın bir erkek" izleyerek geçiriyorum. (Zeynep'in aşçı keplerini gördükçe, Gamze sen bu diziye sponsor yavrım, diyesim geliyor.)

Aklımda Yalan dünya var. İki haftadır izleyemiyoruz. Neden? Çünkü İlker'le eş zamanlı bir uyku düzenimiz yok ve kaydettiğimiz dizileri mutlaka birlikte izleme gibi bir takıntımız var. Rec List aylar öncesine uzanıyor. Ah ulen ne halt etmeye uyuyorsun? İki bölüm yalan dünya patlatırdım şerefsizim!

Neyse yeni takıntım "How I met your mother" Türkçe meali "ananla nasıl tanıştım"dan iki bölüm izleyip zıbaracağımdır.

Yok be kitap mı okusam? Yok be ota boka ağlayasım var. Mizah paklar beni.


6 yorum:

Apple tree dedi ki...

Canım arkadaşım olmuş bir kere ve hatta can sıkıcı da olsa tek çözüm için fedakarlık yapmışsın ve sorun geride kalmış. Hayatındaki erkekler uyurken sen de keyfini yerine getirmek için mutlaka komedi seyretmelisin, benim favorim Barney beni her zaman güldürüyor, artık haftasonundayız şeker keyfine bak, öptüms çok

yeliz dedi ki...

Canim 3 bolumIzledim Barney bizim Barney adamim:)

Bizden dedi ki...

çok geçmiş olsun ama insanlık hali oluyor hepimize...hallolmuş ya boşverin artık haftasonu geldi işte.afiyet olsun bu arada...

ayak izleri-sevgi dedi ki...

yelizcim çok geçmiş olsun.. bilirim ki çok sinir bozucudur yaptığın bir şeyi tekrar yapmak.. bu arada akşam bende sendendim.. ama benimkinin yanına katık edecek bütün fındıklarım yoktu.. sek takıldım..
mutlu hafta sonları..

Adsız dedi ki...

kötü anlarımın favorisi efes dark ve kaju, bu hayatta iyi birşeylerde oluyor dedirtir bana:) mercan

Asortik Krep dedi ki...

Bu kış oğluşumla bir günde dokuz-on bölüm izledik biz :))
Bira ve her türlü içecek ve mezelerle.. :))