30 Eylül 2011 Cuma

Eylül biterken…

Sahi ne zaman gelmişti? Ne zaman bitti? Daha karpuz kesecektik!

Daha dün gibi, hafiften serinlemeye başlamıştı akşamlar, şimdi balkona çıkılmaz oldu. Cüce bu duruma bozuk ama mevsimlerle başa çıkmayı öğrenmek zorunda! İzmir’de sonbaharı hissetmek için Ekim’i beklemek lazım ama İstanbul çoktan sonbahara teslim olmuş.



Sabah uçakta resmen totom dondu. Bir de çorap giymemişim, iyi mi? İYİ!

Ömrü hayatımda pasaklılığım ilk defa işe yaradı. Taa son havalar serinken giydiğim, bilgisayar çantasına attığım çorabımı buldum. YEAY! Hangi manyak aylarca yanında kirli bir külotlu çorap çantasında taşır? BEN TABİİ Kİ :) Evet kötü kokuyor ama ayaklarımı donmaktan kurtardım.

Pantolonun içinde külotlu çorap formülünü en soğuk havalarda bile kullanmam. Dahası henüz yirmi dört saat bile geçmemişti, kolsuz elbiseyi açık ayakkabı ile kombinlemiştim,yani ne duygusal ne de fiziksel olarak böyle pişik yapıcı bir kombinasyona hazırdım. Hayat şartları naparsın:)

Eğitim sırasında telefondan Nurturia'ya göz atayım dedim, salak bir gülümsemeyle gözlerim parladı. Hatta "iyi haber galiba" diye takılanlar oldu. DELİ MİSİN! ŞAHANE bir haber! Ne zamandır beklediğim haber:) Esra Özlem'in masalı kitap olarak basılıyormuş!!!Allah biliyor ya pişik olmaya ramak kalmış bi taraflarıma vantilatör tutmuşlar gibi oldum.


Eylül biterken...
Hiç bu kadar sevineceğimi düşünmezdim.

Bir annenin çocuğuna anlattığı masalı bir kitap olarak eline alabileceğini ispatlayan ilham kaynağım canım Esra Özlem'in duygularına buradan ulaşabilirsiniz.

Çizer OIP'in duygularına ise buradan...

Yedek külotlu çoraba ihtiyacınız varsa benim bilgisayar çantasından...

4 yorum:

nil dedi ki...

Cok sevindik cok:) corapa gelince yerine koy,tekrar lazım olur aman diyim:)

Elif dedi ki...

atalarımız "sakla samanı" diye boşa dememişler. Totuyu örtmüşsün bu sayede :))

kuzunun annesi dedi ki...

ahahahah, sabah sabah beni güldürdün yine :))

Ben geldimmm bu arada , hepiciğinizi özledim

Fatma dedi ki...

Çorabı görünce hazine bulmuş gibi olmuşsunsur, İstanbul'un soğuğu biz İzmir'lileri bozar aman dikkat et, ben kışları her gittiğimde hasta oluyorum orada. Bir kış masalı nihayet kitap haline geldi ya çok iyi oldu, artık bir kitapçı turu atıp almalı:)