5 Mart 2012 Pazartesi

Hafta sonunun ...

En çok çalışan ev aleti : Arca bir kaç defa kustu, sadece ben üç dört defa baştan aşağı değiştim. Bir de su çiçeğinde her gün çamaşır değişsin öğüdünü tutunca makina hemen hemen hiç durmadı.









En çok oynanan oyuncağı : Yarış pisti. Ablamın doğum günü hediyesi. Allahtan kolleksiyondaki bütün yarış arabalarına uygunmuş. Bütün hafta sonu başından ayrılmadı.










Kitapları : Hayır hafta sonu günün çorbası mutfağında İtalyan mutfağından seçmeler denenmedi. Bu Arca'nın her seferinde bir saatten fazla başından ayrılmadığı kitap. Bir de kendi kendine söyleniyor : "burda biyerlerde mürekkepbalıklı makarna olacaktı?"
Hadi iştahı açılır belki dedik ilişmedik ama adam yüzsüz çıktı, kitaptan yemek talep etti. Diğeri benim... Aslında "Yüzyıllık yalnızlık" arka planda devam ediyor (ve evet çok sevdim!) ama bu hafta sonu kötü bir anneydim, birilerinin bana bir şeyler dikte etmesine ihtiyacım vardı. Dolayısı ile kitaplığın eğitim rafında epey vakit geçirdim.

İlginci...

Parti malzemeleri de hazırdı tabii, ve tabii ki Arca balonları istedi, önce bir tanesi sonra tamamı şişirildi. Helyum filan değil! Kendi nefesimizle şişirdiğimiz balonlar UÇUYOR! İlginç, değil mi?

4 yorum:

laleninbahcesi dedi ki...

Yeliz
Bir çocuk büyütürkem en kötü evredesiniz. Kreşe başlama, bulaşıcı hastalık kapma, bakıcı v.s v.s...Hepsi geçiyor hepsi sonra başlıyorsun nerede kaldılar, niye geciktiler demeye. Lazım değil küçükken böyleydi ama hiç olmazsa dizimin dibindeydi diyosun. Yani ebeveyn olmak bir ilahi komedya...hehhe bunun Yalan Dünya'dan yürüttüm.

Aslanım Arca su çiçeğini de atlatır elbet.Yarış pistine ben bile bayıldım...
Yüzyıllık Yalnızlığı seveceğinden emindim zaten.
E hadi gideyim ben sabah sabah bu kadar muhabbet yeter.

ayak izleri-sevgi dedi ki...

anlatımından arcanın keyfinin iyi olduğunu çıkardım.. umarım yanılmamışımdır..

Fatma dedi ki...

Kolay gelsin ikinize de Allah şifa versin, hediye pek güzel güle güle kullansın kuzu:)

Gulcin dedi ki...

Yeliz, murekkep balikli makarna mi istedi oksa Arca :) iste o zaman yandiniz :)

Umatim keyfi yerindedir ve cok sikintiniz yoktur.

Bu arada evet nasil ucuyor o balonlar kafam karisti, gaz degil miydi onlari ucuran? isvicreli bilim adamlari bos durmuyor sanirim :)