20 Ağustos 2011 Cumartesi

Arca ilk kez...

Sinemaya gitti!



Allah biliyor ya, sonuna kadar izleyeceğinden ve bayılacağından 100% emindik!


Arca süzme bir "Cars" hayranıdır. Hastanedeki günlerimizi çekilir kılan en önemli şeylerden biri bu filmdi. Pixar'a bol bol dua ettim. Sonra canlarımızın "Cars" temalı hediyeleri nasıl da moralimizi yükseltmişti.

Özge... Aylar önce afişlerini göndermişti. Ama sabrettik, filmin vizyona girişine yakın bir zamana kadar asmadık, sakladık.



Dedim ya Arca çok ciddi bir fan!

Bu filme götürmemek gibi bir seçenek yok. Biz bile zor sabrettik.

İlker önceden aldı biletleri ama zaten yaş itibari ile 3D izlememiz mümkün olmadığından bizim iki boyutlu salon hemen hemen boştu.

Çocukların aklını çelecek her türlü pazarlama stratejisine tanık olduk. Cars ile ilgili türlü yan ürün reklamı... O kadar çoktu ki Arca film başlayasıya kadar defalarca "arabalar nerde?" diye sordu. Sonra içecek kutularının üzerinde bile çoktan seçmeli karakterler vardı. Hey allam!!

Filmden önce tek endişemiz, çok şiddet içerikli gibi ön bilgilerdi. Olmadı yarıda bitti der çıkarız diye düşündük ama çıkmadık. Henüz su tabancası ile bile oynamamış Arca ne düşündü bilmiyorum ama tabii ateş, savaş kovalamaca fazlaydı. Biz daha çok "ilk kez sinemaya gidiyoruz" konseptine odaklandığımız için açıkçası önemsemedik. Artık masum dimasında yaralar açtıysak affola!

Unutmadan...

İlk kez patlamış mısır yedi, ba-yıl-dı!!!


4 yorum:

ZEYNEP dedi ki...

sufeer, darısı başımıza, sinema mevzuunda tabii :) patların artık çocuğa o zaman arada, madem sevmiş::) Operim onun güzel yanaklarından!

Fatma dedi ki...

Harika bir gün geçirmişsiniz, biz henüz sinemaya gitmedik ve film konusunda tereddütlerim vardı, götürebiliriz o zaman:)

MELTEM dedi ki...

çok tatlı,her yeni filmi ister deneyimi var ne de olsa artık.sizi zorla götürür artık vizyonda şu varmış,bu varmış diye:))

alev ertürk dedi ki...

yeliz nasıl yani önceden hiç yemedi mi arcam patlamıiş mısırı :))) patlat bol bol kuzuma :))) öpüyoruzz..