21 Haziran 2013 Cuma

"Bunlar" adlı terörist grup

Eşşek kadar kadınım yeminle annemi özledim! Hatta ablam gün içinde arayıp "geleyim size bakayım ablacım" dediğinde böğüre böğüre ağlayacaktım.
Çünkü hastayım. Reva mı lan bu bana! Bu havada?

O pis velet mikroplarını bana nakledip babaannesiyle yazlığın tadını çıkarmaya gitti. Pislik! Son üç gündür o yer cücesine ettiğim küfürlere bugüne kadar hiçbir insan evladı maruz kalmamıştır.


Mızıklamıyorum katiyen! Ateşim 38,5 !!! Bir yetişkin için - daha doğrusu benim gibi bir mıymıntı için - pekala havale geçiriyor diyebiliriz. Var ya bu küçük insanlar nasıl dayanıyor abicim o 40 derece ateşe?

Muhterem kocam ise gözlerinden mikrop kapmış, Kermit gibi dolaşıyor. #direnilker
Oğlanı yazlığa yolladık hayatımızı yaşıyoruz sananlar fena halde yanılıyorlar. Birimiz bir kanepede birimiz ikili koltukta mızıklayıp duruyoruz. Ay yeminle çekilecek bok değiliz.

Hayır bir de adamın biri böğürüp duruyor televizyonda miting mi yapmış ne! "bunlar" adı verdiği birilerinden teröristlermiş gibi bahsediyor, "kamu malına zarar vermişlermişmiş... Bilmem kaç katrilyon:P zararımız varmışmış.... Çözüm sürecine de zarar vermişlermişmiş...." Yeminlen havale geçiriyorum ve halüsinasyon görüyorum sandım, bir silkindim ki başbakanmış. Ha normal o zaman! O zaman ölen insanlardan bahsetmemesi gayet normal. Bir tek anlamadığım Sırrı Süreyya Önder değil miydi kendini inşaat makinelerinin önüne atan? Ne süreci ne zararı? Hiç bu kadar yakınlaştığımızı hatırlamıyorum şahsen!

Aman hastayım ben be! Annem de yok zaten peh!

Bir saat önce içtiğim ateş düşürücünün etkisiyle terleme başladı, ayağımdan çorabı çıkarıp da ayaklandım mıydı tamam ateş düşmüştür. Yaşasın farmakoloji ilmi, gözünü sevdiğimin ilaçları!

Bu vesileyle içini baydıklarımın gözlerinden öper, geçmiş olsun mesajlarına peşinen teşekkür ederken "bunlar" adı verilen terörist gruptan bir fotoğraf paylaşayım:)

Not: Internette isimsiz dolaşan bu muhteşem fotoğrafı AFP foto muhabiri Adem Altan çekmiş.


4 yorum:

Lale dedi ki...

Yeliz o resmi çerçeveletip duvara asasım var. Ne kadar hüzünlü ve bir o kadar da komik...Baktıkça gülesim,ağlayasım geliyor.

Geçmiş olsun ama gerçekten de geçmiş olsun artık. Geçsin gitsin yav artık. Arca dostuma da çok takılma,iyi tatiller olsun,çok güzel bir yaz olsun onun için.

Lale dedi ki...

Ay söylemeden geçemeyeceğim,çok güzel bir kitap okuyorum. Kitaplar hakkında yzılmış bir roman...Bayılırsın. Rüzgarın Gölgesi/carlos Ruiz Zafon

Deli Anne dedi ki...

hem hüzünlü hem komik ben de bunu demiştim bu fotoğrafa... bir de geçmiş olsun

Deli Anne dedi ki...

ha bir de şöyle düşün ya arca evde olsaydı şimdi hasta hasta onunla da ilgilenecektin.. tek başına hastalığını yaşamak da kıymet verilebilir birşey