5 Kasım 2008 Çarşamba

Yeliz's day OFF!!

Bayram sonrası her hafta ayrı bir seyahate , bu seyahatlerin öncesi sonrası mesailer de eklenince en son yorgunluktan ne yapacağımı şaşırdığımı hatırlıyorum. Pazartesi akşamı İlker sonunda bana kızdı, 8 olmuş ofisten çıkmamışım, "sen hamilesin, artık eve gel" diye fırçayı bastı. Haksız da sayılmaz, ama gerçekten işler bitmiyor, saatler yetişmiyor. Sonra buradan çektiklerimi okuyan sevgili blogger arkadaşlarımın da artık dinlen çağrılarına cevaben salı günü birikmiş mesailerimden kesilmek üzere izin aldım.
Bizim burda salı günleri kıyafet pazarı kuruluyor. Pazartesi akşam 9 gibi uyuyakalınca sabah 7 de cin gibiydim. İlker beni gevrekçiye bıraktı, işe gitti, kaptım sıcak çıtırları doğru annemlerin evine. Sabahın sekizinde dayandım kapılarına, yazık uyandırdım garipleri:) Mis gibi kahvaltı yaptık, sohbet ettik, sonra babam bizi pazara bıraktı. Uzun zamandır gitmemişim pazara, ne çok tezgah ne çok kıyafet. Hem de inanılmaz ucuz. 5 YTL ye hamile pantalonu buldum, 5 - 10 YTL ye üstler, penye atletler aldım. 3 çift terlik 10 YTL, malum düdükcan doğunca gelen giden çok olacak evde terlik lazım yani. 1-2 hafta önce hamile kıyafeti satan dükkanlardan sinir olup çıkmıştım, çünkü kollarım ve sırtım fazla kilo almadığı için her üst bende komik duruyor. Nasıl da pahalı, penye bluzler 40 tan başlıyor. Hani hep giyeceğim şeyler olsa paraya kıy al ama giymeyeceğim ki doğumdan sonra, yazık. Kısacası ucuz aldığım ciciler beni müthiş mutlu etti.
Öğlen yorgun ama mutlu eve geldim, yemek yedim, 1 saat keyif uykusuna yattım, göbüşümde düdükcan kıpır kıpır. Yemek ve hafiften temizlik yaptım. İlker kendimi yormama çok kızdı ama evle ilgilenmek iyi geldi valla, özlemişim ev işini. İzni iple çekiyorum:)
Doğumu çok yakın olan arkadaşım Yeşimin bloğunda bir foto vardı, annenin ve babanın resmini koyuyorsun sonra bebek çıkıyor. İşte site bu : http://www.vw.com/vwhype/babymaker/en/us/
Durur muyum hemen denedim, hem de birkaç fotoğrafla. En çok aşağıdakini sevdim çünkü en tombulu buydu:

8 yorum:

zero dedi ki...

Nasıl iyi gelmiştir o boş gün. Tahmin edebiliyorum. İnsan uzaydan dünyaya düşmüş gibi falan oluyor öyle hep ofiste olduğu zamanlarda çarşı pazar dolaşınca.

Şu bebiş fotosu da harikaymış. Dur bakiyim ben de deniyim:) Bakarsın hızlandırırız biraz kendimizi:)

Mon Petit Chou dedi ki...

Yeliz'ciğim dinlenmene ve yazdıklarımla yüzünde bir tebessüm bırakabildiğime çok sevindim.Doğum iznine ayrıldığında artık bol bol dinlen. Ama o zaman da insana öyle bir enerji geliyor ki, ben duvarları siliyordum. Bu arada bebiş de tombiş tombiş pek tatlı.

ruhdagı dedi ki...

Hafta içi kaçamak yapmak kadar keyifli bir şey yok bence :)
Çok iyi yapmışın.

Siteyede derhal giriyorum. Meraktan ölüyorum şu an.

Adsız dedi ki...

yaaaa yelizciğimmmm. şubatta doğuracaksın ama ben hala senin hamile halini göremedim. lütfen bir foto gönder bana. şöyle profilden olsun lütfen. göbek kırpırtılarını unutmuştum, okuyunca hatırladım. ne hoş bi duyguydu o yaa. bak çok duygulandım şimdi.

yeliz dedi ki...

merhaba zeren,
tadı damağımda kaldı valla, harika birgündü.

çok güldüm duvar olayına mukaddes ama doğruymuş bu dişi kuş sendromu. ben de kndimden şüpheliyim.

ah ruhdağı sorma en az ayda bir bunu yapmak lazım, haftasonu kesmiyor.

züüzeciim çok özlemişim seni, görüşemedik ne zamandır. kıpırtılar tekmeye dönüştü hatta dışarıdan bile görebiliyorsun, müthiş bi duygu:)

Adsız dedi ki...

ahahah çok komik bir program bu,
bizim oğlan aynı babası çıktı valla :)
bakalım görücez :)

Unknown dedi ki...

Merhaba,
Bu Bayan Jane Alison, özel bir kredi borç veren herhangi bir mali yardıma ihtiyacı herkes için bir mali fırsat açmak vardır kamuoyunu bilgilendirmektir. Biz açık ve anlaşılır terimler ve durumu bir altında bireyler, firmalar ve şirketler için% 2 faiz oranıyla kredi veriyoruz. E-posta ile bugün bize ulaşın biz sizlere kredi şartlarını ve koşullarını verebilir böylece: (saintloanss@gmail.com)

Unknown dedi ki...

Bir işe başlamak için kredi almaya ihtiyacınız var mı? Alır
Faturalarınızı ödemek için kredi? Şu anda teklif ediyoruz
Eğitim kredileri, İşletme kredileri, Konut kredileri, Tarım kredileri,
Kişisel krediler, Araba kredileri vs.
Krediye olan ilginizi ifade edin, böylece yapabilirsiniz
Size daha fazla bilgi gönderin.
E-posta ile bize ulaşın: sandradonaldloancompany@gmail.com.
Teşekkürler
+1 951 703 6414