9 Temmuz 2009 Perşembe

ne var ne yok???

- havalar çoook sıcak... ve ben klimacı olmama rağmen hiç hazzetmiyorum aletten. Ofiste arabada bile pencere açıyorum klima yerine o derece yani. Eve alınmasına da şiddetle karşıydım, ama işin içine Arca girince mecburen şirketten taktırdım. Yine de sadece Arca uyurken açıyordum. Klima kavramı hayatımdan o kadar uzak ki geçen akşam Arca yine emmemekte direnince aklıma bile gelmedi açmak. Nerdeyse balkonda emzirecektim. Sonra dank etti de, odayı soğuttum, ışıkları iyice kıstım da öyle emebildi. Zaten konsantrasyon bozukluğu var memeye karşı bi de sıcak acayip yoruyor miniği, hep ter içinde. Bu ay kilo alım hızımızın düşeceği konusunda telkin ediyorum kendimi. Bu tabii benim için kolay değil, ne de olsa tombik bebek delisiyim ben. O şiştikçe ben tatmin oluyorum, sanırım ben ağzına yemek tıkayan annelerden olucam, allahım sen koru çocuğumu benden. Annemin hep kızdığım huyları bunlar aah ah:)

- kuzu elayı rüyamda gördüm geçen gece. benim kucağımda Arca, yanımıza geliyor, şimdiki hali, başlıyor konuşmaya, konuştukça büyüyor, kocaman kız oluyor, sonra annesi geliyor. Büyümesini yadırgamıyorum da konuşmasını yadırgıyorum, rüya işte, annesine ne güzel hemen konuşmaya başlamış filan diyorum, Arcayı sevip gidiyorlar.

- Bu aralar kendimi montofon ineği gibi hissediyorum, sabah kalk Arcayı emzir, emmesin kalanı sağ, işe git, orada sağ, eve gel, memeler şişsin, Arca sıcaktan az emsin, tekrar kalanı sağ... hayatım böyle geçip gidiyor..

- Arcanın fotoğrafların takmış durumdayım. Gülmüyor!!!! Suratında her daim bir kadir abi pozu asla silinmiyor. Kamerayı gördü mü surat beş karış!! 1 saniye önce gülen bebek deklanjöre basmayı bile beklemiyor. Nitekim bu durum blogger dostlarımın ve Arcayı facebook tan takip eden arkadaşların bile dikkatini çekmiş durumda. Blogtaki tüm fotoların suratsız olduğunu farkettim geçenlerde. Bugünümü Arcanın gülümseyen fotoraflarına ayırdım, canım çıktı, nöbeti ilker devraldı, birkaç kare de o yakalamaya çalıştı. Birkaç tane de eskilerden buldum, Allahım ne zormuş...
evet dostlar buyrun burdan yakın...
(hülyacım senin tulum acayip rahat, bak bu 2 foto yazlıkta çekildi, serin ya oralar bu tulum hep üstünde akşamları, sevgiler...)



8 yorum:

ruhdagı dedi ki...

Her hali güzel. Çapkın bir gülümseyişi var keratanın :)

Adsız dedi ki...

yelizcim aynı valla, Dorukta makinayı gordugu anda mod degistiriyor, ama aRCA HARİKAAAAAA çıkmış valla bu fotolarda.
maşallahların en buyugu ona :)
bu arada yakın cekim resimde sana benzemeye baslamis gibi geldi bana. gerci babayi bilmiyorumama, sadece benzettim...

zero dedi ki...

Gülmüş gülmüş, sonunda gülmüş!!!:))) ya bu minik velet o kadar şeker ki, her pozu başka bir alem:) 3. fotodaki o poz nasıl bir şey öyle:))) gülerken bile karizmasından bir şey kaybetmiyor minik kuş:) Yelizcim tek kelimeyle harikasınız.

cenebaz dedi ki...

Annesi, haksızlık ediyorsun Arca'ya. Bak nasıl güzel gülmüş resimlerde,maşallah ona:))

Ozguranne dedi ki...

Mister yanak, ne güzel kırmızı kırmız çıkmış pırıl pırıl. Maşallah. maşallah, öperiz.

kuzunun annesi dedi ki...

Bana hep Agorada çakışacakmışız gibi geliyor sizle . Yüzde yüz tanırım zaten . Yada şu tatil dönemi bitsin bizde İzmir blog arkadasları toplaşalımda sevelim Arcayı hakkaten. Haftayada biz gidiyoruz tatile çünkü epeyce yokuz .
Bu arada bende kendimi mandıra gibi hissediyorum bu ara . Eloş öyle az ve sık sık emmeye başladıki , iyiki evdeyim diyorum valla .
Oğluş pek datlu çıkmış bu arada, öperiz

yeliz dedi ki...

teşekkür ediyoruz canım ruhdağı

yalnız değilmişiz kirazım sevindim diyelim:) yok yok babaya benziyor, benden gen filan almamış :(

zerencim o 3. fotoğraf aynadan çekildi. Yani aynaya bakıyor velet, yoksa nerdeeee yakalamak mümkün diil.

sevgili çenebaz,
bakma sen o gerçekten gülmüyor, işte böyle yakalayacağız diye canımız çıkıyo.

teşekkürler özgürüm...

kuzucum ben de görüşmeyi iple çekiyorum, ama biliyorum yazın herkesler bi yerlere dağılıyo, sonbaharda inşallah:)

Hülya Cinsçiçekçi dedi ki...

hakkaten klasik bir yaz gecesi serinliği tulumu olmuş. güle güle giysin. hoş bu hızla kilo almaya devam ederse fazla da giyemez ama :))