17 Mart 2021 Çarşamba

Şiştim!

 Tarihe geçebilir miyim?

Tarihe Leslie ile walk at home egzersizi sırasında bileği eline almış insan olarak geçebilir miyim?

Evet. 

Bravo Yeliz. Tam da eve dönmüş Leslie rutinine kavuşmuşken ayağın havada şişmesin diye buz tedavisine aferin! 

Ama şişiyor! Bileğim şişiyor!



Sonra Twittera giriyorum, içim şişiyor.

HDP’yi kapatıyorlarmış.

Akepenin hedepenin mecliste yer almasına ihtiyacı kalmadıysa demek...


Demokrasi filan diyeceğim yine bir gülme gelecek, sustum.


Şiştiğimle kalayım en iyisi.


Şiştim derken...


Aşılar nerde? Yok sadece memleketime sormuyorum burada da aynı durum. Yok. Döt kadar ülkenin daha onda biri aşı olmadı! Yani sadece 85 yaş üstü o kadar. Hayır yani bizi Türkiyeye aşısız salacaklarsa umurumda değil de... 


buranın insanı bile bu ülkenin yavaşlığından yakınıyorken benim gibi tezcanlı bir türkün şikayeti son derece makul bence. 


Bu akşam tadım yok. Muhteremin, diyete ara verme etkinlikleri çerçevesinde icra ettiği spagetti bolonez ile efsane kırmızı şarap eşliği bile tadımı yerine getirmedi ya benden cacık olmaz! Şişik bileğimi de alır giderim peh!


6 yorum:

Adsız dedi ki...

Ben de geleyim, okuyayım ve rahmetli Hüsnü Kuruntu edasıyla 'ayyy resmen şiştim Naciyeee' diyeyim bari.

Not. gecmiş olsun:))

Serap

Momentos dedi ki...

Geçmiş olsun... beden yaraları geçiyor da, ülkemizde olan olaylara bakınca daha ne kadar örselenecek ruhlarımız diye düşünüyor insan. :( çok üzücü!

parıldayan çiçek dedi ki...

Geçmiş olsun Yeliz ben eşimden dolayı 65 yaş üstü o ve ben 2.aşı olduk.Türkiye'de yaşlı nufüs az herhalde ben 62 yaşındayım. Bizim yaş gruplarına sıra geldi. Almanya yaşlı nufüs fazla onlarda sa sıra ve aşı sorunu var. On dört gün bekliyelim antikor oluşsun. Inşallah size sıra gelir. Sevgiler.

Adsız dedi ki...

Geçmiş olsun Yeliz:( şubatta öğretmenler aşı olacak denmişti Mart bitecek bekliyoruz hala. Maskeyle nefes nefese ders anlatmaktan şiştim:(
Pınar

Adsız dedi ki...

Geçmiş olsun Yeliz. En güzelini Rusya yapmış. Önce 20-65 yaş arasını aşılamış. Çünkü dışarıda olan,virüse maruz kalan, sonra o virüsü eve taşıyan onlar. 65 yaş üstü zaten evde.Ben, bizde de böyle yapılsaydı daha doğruydu diye düşünüyorum. Memlekette durum'' yaz kadı efendi, bok bok üstüne'' şeklinde. Doğru hiç bir şey yok.
Çenebaz

okuyanguzel dedi ki...

Çok geçmiş olsun :(