5 Ekim 2009 Pazartesi

arada bunları da yazmak lazım

O bızlattığımız günün ertesi ne güzeldi...
Arca ile parka gittik, nasıl rüzgar, fırtına! pusette uyumadı, etrafı seyretti, arada yüzümü yüzüne yaklaştırdığımda elleriyle yanaklarımı kavrayıp beni kendine çekti, kendince öptü, emdi, yaladı yanaklarımı çenemi... Aşk tazeledik meleğimle... o küçük tombul bir eros aşk meleği, bizim salonda Rafaelin melek puzzle ları vardır, hamileyken çok bakmış olacağım, Arca onlara benziyor, özellikle çıplakken...
Parkta uyumadı dediydim ya eve gelince üzerimize rahat bişeyler giyince rüzgarın da sersemliğiyle 1,5 saatlik öğleden sonra uykusu çöktü ikimize de... Hatta uyanıp da keyif için bizim yatağa alınca bir yarım saat daha birlikte uyuduk. İlker geldi, o da katıldı bize, mutlu aile tablosu:)
Akşam yemekte o haberi alasıya kadar hayaller, planlar, programlar vardı kafamda... hayır sağlık sorunu değil, sorun para!! yani hiçbir zaman öyle çok olmadı ama yokluğu yara. hele de geleceğinden emin olup üstüne planlar yapınca hepten keyif kaçıyor. Oturup plan yapmamalı, yazıp çizmemeli, hayal etmemeli belki de. Ama insan o kadar uzun süre sabredince, ve bir an bir umut ışığı belirince hemen oh çekiveriyor, elinden alınınca da off!
Arca'yı uyuttuktan sonra Nazlı uğradı, sonra da telsizi alıp biz indik aşağıya, biraz kafam dağıldı. Sabah artık daha iyiydim. Birşey değişmedi ki, başladığımız yerdeyiz, sadece biraz hayalkırıklığı, napalım bi dahaki sefere.
Pazar bütün gün evdeydik, salonda bazı değişiklikler yapmıştım, ayakkabılık düzenlemek lazım, biraz ütüye el atmak lazım!! Sabah boğaz ağrısı ile uyanınca hiçbiri olmadı. Arcayla 1,5 saatlik bir öğle uykusundan sonra yemek yaptım, kafamı en çok dağıtan şey!! Hatta çoook uzun zaman sonra kek yaptım. Dr Quetker'in kek karışımlarını kullanıp da keki kötü olan bi ben varımdır herhalde, zaten yemek için değil keyif içindi:)
Arca tüm gün bizi güldürerek keyiflendirmeye çalıştı, sanki gerginliğimi anlamış gibi. Hatta bu misyonu kesintiye uğramasın diye azimle öğle 2 akşam 8 buçuk arası uyumadı, inanılmaz bir enerji!!! Gizli gizli redbull içtiğinden şüphelendik. Belki de sadece bizimle daha fazla vakit geçirmeye çalışıyordu. Tam dedik ki artık gece deliksiz uyur, nerdeeee!! Gece 2-3-5-6:30 nöbetlerine uyandım. Ağlayarak uyanıyor ve sakinleştirmek ne mümkün, belki kabus, yada tüm günün yorgunluğu... Fenaydı. 5 te uyutamayınca bizim yatağa alıp pışpışladım, uyuklayınca kendi yatağına yatırdım, 1,5 saat uyudu, uyanınca bu defa ben yanına yattım, yarım saat daha kestirdik. Bu birlikte kestirmelere dikkat etmek lazım, alışkanlık yapacak!! hem ona hem bana.

ve gözlerimin altında halkalar, yeni haftaya başladık:) ama bu hafta sadece 2 gün çalışıp 3 gün izin yapacağım, ofisi şu anda çekilir kılan tek şey bu!!!
iç karartan yazının ardından flaş flaş Arcanın çıplak fotografıyla biraz keyiflenelim!!!

12 yorum:

Adsız dedi ki...

oluyor yelizim oyle seyler arada, ama tabi uzaktan konusmak kolayda, yine de, para konulari bugun var yarin yok, cok uzulmemek lazim. insan beklentiye girince daha cok uzuluyor, dedigin gibi.
bi yerden giden, baska bi yerden hic ummadigin anda geliveriyor.

o ciplak cocuuu bacaklarindan ve karnından isiriyorum taam mı :)

zero dedi ki...

Önce çıplak fotoğrafı gördüm kendi sayfamda, hemen senin sayfaya ışınlandım:)) Ya ama Yeliz yaaa, olmaz böyle şey! Bu şekilde uzaktan görüp de ısıramıcak olmak büyük haksızlık:)

Bu arada, ben de önce seni, sonra da miniğini yürekten kucaklıyorum:)

kuzunun annesi dedi ki...

Arca çok tatlısın bebik sennnnn

Tarkanın Annesi dedi ki...

Şiiiiit kapat kapat pipiyi ısırcak yoksa burdaki ablaların hepsi....

Unknown dedi ki...

maşallah diyelim... canım çok tatlı ,arcacık...
inşallah sizde sorunlarınızı bir çırpıda halledersiniz.
sevgiler

a.y. dedi ki...

Bi gün muhakkak yakından görüp ısıracam uleenn seni:)) Annesi düzelir her iş sıkma canını Arca yanında olsun yeter sana:)

ruhdagı dedi ki...

Eros evet. Okla yayı eksik. Seviyorum ulen seni :)

Yeliz, galiba şu inşaat ve satılması umulan evlerle ilgili sıkıntım. Bildim mi?

Ama sıkmayın canınızı elbet her şey daha iyi olur. (Burada kucaklayıp sırtını sıvazlıyorum)
Uzaktan bu kadar oluyor :(

Tekir dedi ki...

ah umarım para konusundaki sıkıntı bir an önce çözülür. Satılsın evler, şenlensin yelizler :)
Arca yaaaa, böyle de poz verilmez ki ama :)

mummy dedi ki...

Çok sevimli,çok tombik (maşallahx41)mıncırasım geldi..

Bu gülen yüz varken hayatında hiçbişeyi takma kafaya (diyeceğim,olmuyor biliyorum)

yeliz dedi ki...

haklısın kirazım, yok artık takmıyorum geldi geçti:)

zerencim sen ısırmaya kıyamıyorsun ama güzel kız gördü mü Arca direkt atlayıp haaam yapıyor:)

yeliz dedi ki...

ye beni kuzucum:))

tarkanın annesi bu düdüğün pipisi içine kaçtı yakalayabilirseniz yiyin tabii ne dimek:)

yeliz dedi ki...

anne yazar ve esracım çok teşekkürler

ruhdağı;
doğru tahmin:)) zaten yoktu ki olmayan şeyin gidişine niye üzülüyorsam:) yok takmıyorum artık.

tekirim naber, özlemişim:)

mummyciiim teşekkürler