18 Ocak 2021 Pazartesi

Kayıtlara geçsin

Resmi olarak yılbaşı noel ve türevleri ruhu önümüzdeki aralık ayına kadar depoya kaldırılmıştır. Işık mışık yeter şiştim.


17 ocak pazar kayıtlara Yelizin dellenip yılbaşı ağacını katlayıp sepetlediği tarih olarak geçebilir.


Bu ecnebiler gerçek ağaç süslüyorlar, sonra da kapının önüne koyuyorlar. Nasıl çevre duyarlısı bunlar anlamıyorum. Tamam bizimki plastik ama en azından ömürlük ayol!


Neyse diğer konuya geçelim. 


Yine dün, 17 ocak diyete başladığımın 3. Haftası ve -3kg olarak kayıtlara geçsin. Bugün -2’ye gerileme katiyen geçmesin, regl sana çok pis dalarım bırak o tuttuğun ödemleri lanet regl! Asabiyetim de kayıtlara geçmesin zira hormonal olduğunu hepimiz biliyoruz. (O tartıya yarın bakılacak!)


Yine dün 17 ocak ikinci kitabımı yazmaya resmi olarak başlama tarihi olarak geçsin. Gece rüyamda gördüğüm hikayeyi yazıyorum, acaba 16 ocak mı desek? Bunlar yayınlanırsa siz de eğlenirsiniz ama ben yazarken, düşlerken, yaratırken müthiş eğleniyorum. Bu seferki komik olsun istiyorum bakalım klavyede parmaklarım beni nereye götürecek? 


16 ocak yılın ilk belki de tek kartopu savaşı olarak kayıtlara geçmişti zaten. İşte o kar, müthiş bir hızla eridi ve bugün itibariyle sahneyi yağmura bıraktı. İyi ki oynamışız, yanımıza kar kaldı.


Şu an tam da bu an, kayıtlara geçsin. Paydos etmişim, fırında pişen ekmek kokusu burnumda, PS oynayan Arca danasıyla babasının kadro kurma tartışmaları kulağımda, damağımda pembe hafif bir şarabın lezzeti belli belirsiz, yemek hazırlamadan ve de çayı demlemeden hemen öncesinin miskinliği... evet işte tam da bu an kayıtlara geçsin, en sevdiğim şeyi, bloga yazmayı icra ettiğim bu an.


Sevgiyle...

8 yorum:

parıldayan çiçek dedi ki...

Bravo tejimdede kitap yazmada. Bekliyoruz. Sevgiler

okuyanguzel dedi ki...

Birincisi nerede ? Okumadık ki henüz :)
Ne zaman okuyacağız acaba?

Satır Arası dedi ki...

Ne güzel kayıtlar bunlarrrrrr,🌸🎈

sessiz balik dedi ki...

Benim birinci kitaptan nasıl haberim olmadı ki ??

yeliz dedi ki...

Hahah bence bu da benim kendi kendimi tatmin etme keyfim:)

yeliz dedi ki...

Evvela 13 şubatta ben okuyacağım sonra bir yolunu bulup herkesin okumasını sağlayacağım bakalım

yeliz dedi ki...

:)) keşke bütün kayıtlarımız böyle olsa

yeliz dedi ki...

Ya yok ben kendi kendime yazıyorum:)) 3 yıl önce başlamıştım bıraktıydım, bu yılbaşında gaza gelip bitirdim ama ham bişey. Yayınlanmamış kitaplar kraliçesi :))