1 Ekim 2011 Cumartesi

Hoş tesadüfler gülümsemesi

Sabah bloğu kurcalarken bir ara buranın mail adresini değiştirdiğimi fark ettim. Diğer hesaba girdim, eskiden kalma bir dolu mail birikmiş. Hani tatilden dönersin ve posta kutunda pek çok mektup vardır. Faturaları, reklamları bir kenara atarsın, en önemli en sürpriz mektupları açarsın hemen.



İşte öyle oldu bu sabah. Hem de İlkerin ortaokuldan bir arkadaşı, burayı takip ediyormuş. Ne kadar sevindim anlatamam. İlker çoktan şantiyeye gitmişti, aradım haber verdim.

Hayatta tesadüfler de olmasa neye gülümseyeceğiz? Oya da bir blogger üstelik:)

Bir de yeni bir şehir fırsatları sitesi keşfettim. Tüm alışveriş ve fırsat sitelerini mailin "alışveriş" etiketi altında toptan sildiğim bu dönemde hoş bir ironi oldu. Diğerlerinden farklı kategorilere ayırmışlar ve çok özenle hazırlamışlar siteyi. Çok sevdim, siz de şehir fırsatları sitelerini takip ediyorsanız, mutlaka ziyaret edin.

Bugün çok işim var ama acayip bir miskinlik üzerime çulllandı, kalkasım yok. Elbise provası, (hotkotür yeliz pek yakında bu sayfalarda!)sonra bir görüşme var Ümit abla yerine, sonra akşam ofisçe yemeğe... Ama önce cüceyi parka götürmem lazım.

Ben bunları yazarken cüce kendine çamaşır leğeninden yarış pisti yaptı, dön dön yarış bir türlü bitmiyor:))


Hadi kaçtım!

1 yorum:

paranoya dedi ki...

Yeliz yeni gördüm bu yazını :) 1 aydır Türkiye'deydik. Ece'yi aileyle tanıştırma seyahati. Döneli bir kaç gün oldu, bloglara yeni yeni dönüş yapabiliyorum :) Sevgiler...