4 Ekim 2011 Salı

Sonbahara direniş

Alışkanlıklarımdan vazgeçmek ne kadar zor benim için!


Bamyanın fiyatı almış başını gitmiş, ben hala pazardan bamya almaya çalışıyorum. Arca tutturmasa kereviz diye, geçip gideceğim önünden.

Açık mutfak penceresinden yolu seyrederken ve pek tabii kartlamış ve yumuşasın diye uzun bir süre haşlanmış mısırı dişlerken… Aklıma geldi. Sahi Eylül bile bitti, Ekim’deyiz yav!

Sonbaharın gelişi ile evler de yavaştan serinlemeye başladı. Ama ben bir türlü short t-shirt ikilisinden vazgeçemedim. Çok sevdiğim yaz beni bıraktı gitti ben hala cıbıl cıbıl onu yaşatmaya çalışıyorum.

Totom donasıya kadar bir taraftan yaz sezonu ev kreasyonlarıma devam ediyorum, bir taraftan ufak ufak giysi katlarını arttırıyorum. Şu an üzerimdeki görüntü (hani telefonda sorarlar ya "üstünde ne var şekerim?" tövbe tövbe :P) … Askılı t-shirt’ün üzerine (Atlet giymek kış olayı, bünye reddediyor) başka bir t-shirt, ayakta çoraplar ve her ne hikmetse kıçta şort! Bir pijama altı giy be kadın.

Kapalı ayakkabı ve uzun kollu gömlek sezonu çoktan açıldı ben daha parmak arası terliklerle geziyorum. Sonra şifayı kaparsın diyeni çok pis tepelerim, alışamadım yav, zorla mı!

Halbuki bak, akşamlar şimdi tam havası... Mis gibi bir yasemin çayını koyacaksın yanıbaşına, o demlenirken sen sıcacık koltuğunda dalacaksın kitabına, yazına...

Demişken aklıma geldi, sahi ben bu aralar feci halde yasemin çayına dadandım. Tea & Pot'tan Nihan'la Zeynep göndermişti, yasemin incileri ... Fincan başına 4-5 adet koyuyorsun, şu kapalı süzgeçlere, inciler sıcak suyu yiyince yaprak yaprak açılıyor, aromasını, şifasını, lezzetini suya bırakıveriyor. Akşam cüceyi yatırdıktan sonra yeni keyfim bu... Yanına kurabiye çikolata gibi arkadaş da istemiyor. Uykunu da kaçırmıyor.

---- Reklamları dinlediniz puhahah :) ----

Neyse ben gideyim şu saçma kreasyonu değiştireyim de normal insalar gibi eşofman altı, atlet, çorap filan giyeyim, dondu totom yav!

3 yorum:

Elif dedi ki...

o zaman en kısa zamanda Tea&pot'a uğranıp Yasemin incilerinden alınıp denenecek.

İyi reklamdı.puhahahahha :))

nil dedi ki...

Elifim bana da al:))) Sor bakalım bi de,günün çorbasının sponsoruymuşlar mı:))))

yeliz dedi ki...

puhahah allah iyiliğinizi versin deliler:) sponsor fikri iyiymiş yav. olsun ben bedava çaya da yaparım reklam:)) sahi gitsek ya bi gün, ben bu aralar hafta sonları orada takılacağım gibi geliyor:)