25 Ekim 2012 Perşembe

Hayatımda ilk kez kuaför koltuğunda ağlayacaktım!

Saç konusunda kalenderimdir. "Kökü bende nasılsa.." tarzı bir özgüven mi ne bilmiyorum ama hayatımda hiç öyle saçlarım iğrenç oldu diye nefret ettiğim olmadı. Saçlarımı kahveye boyattığımda bile!

Geçen güne kadar...

Kanımca bir müddet apartmanın altındaki kuaförle kendisini aldatmamı kabullenemeyen Ö.mür, bir süre bekledi, ona tekrar dönüşümü anlayışla karşılar gibi yaptı, güvenimi kazandı ve BAM! beni bir erkek çocuğuna çevirerek intikamın babasını aldı.

Yemin olsun abartmıyorum. İki gün yıkamaya direndim, fönlü idare ettim, zira karşılaşacağım manzarayı biliyordum. Ama kokular yükselmeye başlayınca ve pek tabii parfüm deodorant da derdime çare olmayınca gözümü kararttım yıkadım. Sonuç? Uzun uzadıya anlatmayacağım, şöyle diyeyim... Arca "ben böyle saç istemiyorum" diye böğüre böğüre ağladı. O ağladı ben ağladım. İşte böyle...

Bir de bu düzelmiş hali. Arkasını keçi sakalı gibi görünce aman dedim kes, ben sana on günde bir traşa mı geleceğim, insaf!

Kuaförümü tekrar değiştirmeye karar verdim, İlker'in berbere gideceğim artık o daha iyi kırpar kanımca. Ah ulen Ömür yaktın oğlum beni bayram öncesi! Eğlenelim diye fotoğraf koyardım ama yok yav sabah sabah uğraşamayacağım:)

Bayram mesajı Arca'yı bayram ruhuna uygun temiz temiz giydirdikten hemen sonra:)

8 yorum:

elvan dedi ki...

Canım seni çok iyi anlıyorum herkesin basına bir kez geliyordur. Dayanamadigim kafasına göre kesim yapan kuaförler. Ama senin güzelliğini Hiç birşey bozamaz :)

Gulcin dedi ki...

kisa sac daha da cabuk uzar yeliz uzulme sen. bir bakmissin uzayivermis. Bu arada bu durumlarda sac duzlestiriciler ise yarayabiliyor basima geldi de :)

Ama sunu da soylemeden gecemeyecegim Iyi bayramlar!!! Arca dostum umarim cok harclik toplarsin :)

Fatma dedi ki...

Geçmiş olsun. Dediğin gibi kökü sende nasılsa. Sağlıklı mutlu bayramlar:)

Elif dedi ki...

Catlarim meraktan foto isterim fotoooooooooo

*mehtap dedi ki...

umarım çabuk alışırsın,geçmiş olsun.İyi bayramlar..

Önce Kadın Sonra Anne dedi ki...

Hayatımda kuaför sonrası 3 kere falan moralim bozuldu. Bu ay az kalsın ben de ağlayacaktım. Saçımı boyayan çocuk ayrılmış. Yeni çocuk koyu yaptı. Diğeri açayım drken içine etti, saç rengarenk oldu, şimdi düzeldi biraz

yeliz dedi ki...

gülçincim dün föne cesaret ettim, on beş dakika sonra tekrar yıkayıp köpükledim:((

sağol fadişçim.

elif ben sana bir ara gönderirim

sağol mehtap.

Ay melis renk daha fena haklısın:( allahtan röfleyi iyi yapıyor yoksa çoktan boşamıştım:))

Adsız dedi ki...

fotoğraf bekliyorum... mercan