28 Kasım 2012 Çarşamba

Hepsibenimyum

Arca banyo talep etti. Kokuyormuş. Ulen ben koca kadınım senin kadar yıkanmıyorum allahsız! Hatta ben cidden yıkanmıyorum yav. Parfümü icat eden Fransızlara hürmeten değil, kayıtlara geçsin; tembelim! Eh haliyle kendim beş dakikalık duşa üşenirken cücenin banyosunu hazırlamamak için türlü numaralar çekiyorum, dokuz takla atıyorum. Ama bugün yemedi, talebinde diretti. Baktım kendi bencil tembelliğim için inat ediyorum, fazla uzatmadım, soktum banyoya. Kıyamam lan, suyu seviyor (Balık işte, hiç bana çekmemiş:P)

Bu arada İlker uyuyakalmış. Ben o anda Arca'ya Sümkürüfüs ile Hepsibenimyum'u okumaktaydım. Baktım Hırçınella'ya gelmeden onun totosu da pirelerle münasebete girmiş, kaldım bir başıma.
Bunlar Arca'nın favori "ev canavarları". Böyle bir kitap var evet cidden var. İçinde de canavarlar var. Arca ilk okuduğumuzda gülmekten katılacaktı neredeyse "neee? gevezeloni mi puhahahh"

Ve korkulan oldu kendisini "Hepsibenimyum" sanıyor ve "elimizde ne varsa artık onunyum":P


Aslında burada amaç bu canavarların bizi etkileri altına aldıklarını fark ettiğimiz anda onlardan kurtulmak için kitabı hatırlamak ve gülüp krizi atlatmaktı.

Mesela, arızaya mı bağlıyor cüce; "neee Hırçınella kaçmış içine Hırçınella!! Hemen aynaya bak hemen!!" diyecektik, o da aynaya baktığında Narsiso ile karşılaşacak Hırçınella'nın etkisi azalacaktı. Kısacası Arca'nın onlara gülüp geçmesini bekliyorduk onlardan birini kendisi ile özdeşleştirip ruh ikizi ilan etmesini değil.

Hepsibenimyum'da kendini buldu yavrucak. Halbuki birisiyle özdeşleşecek ise bu kesinlikle Sümkürüfüs olmalıydı, zira burnunun akmadığı tek gün yok gibi...


Geç olmuş... Gidip cücenin yanına kıvrılıvereyim, hazır yıkadık da mis gibi kokuyordur şimdi. 

5 yorum:

Selcen dedi ki...

ay ne güzel kitapmış o öyle :)

ayak izleri-sevgi dedi ki...

nasıl eğlenceli bir kitap o öyle ya.. çok merak ettim.. bu arada kışın beni de bıraksan haftada bir yıkanırım herhalde.. ama dila hanım sayesinde çarşamba pazar fiks..

nil dedi ki...

d&r da yoktu, pandoradan sipariş verdim, bugüne dek neyi sana danışarak ve okuyarak aldıysam hep bingooo oldu, ikincisi de varmış onu da aldım. Hehe heyecan yaptım...

Not: Peki Arca mis kokuyordu ya sen :P




































































Bal Yanağın Hikayesi dedi ki...

:))) Enetersan bir kitapmış edinmek lazım sevgiler

elvan dedi ki...

Ee normal tek cocuk nede olsa ;) itiraf ediyorum hepsibenimyum hala icimde sadece sesimi çıkarmıyorum eheh