29 Kasım 2012 Perşembe

Sabah insanı değilim kardeşim zorla mı!

Ben "aman sabahlar olmasın" tarzını benimsiyorum. Hatta hayat felsefem yapabilirim pekala. Evet yav, gece seviyorum ben, sabahın körünü vapurları güneşin doğuşunu aydınlanmayı filan sevmiyorum! Hiç sevmedim. Evet Arca hayatıma girdi beridir yedi dedin mi "anneaa ben uyandımmm!" naralarıyla ayaktayım ama hoşnut olmak zorunda değilim.
Sabah kimseye günaydın demeyi sevmiyorum, kendi kocama bile. Yüzünde güller açan her sabah ayrı bir şarkı tutturan kocama. Hatta özellikle ona. Hani belki yüz vermezsem bir sabah da şarkı söylemeyeceği tutar diyorum ama yok hiç boş geçmiyor. Geçen repertuarına "uslan artık deli gönül" isimli eseri katmış, provalarını da sabah saatlerine almayı uygun görmüştü. Söyleme abicim 07:20 itibariyle söyleme, uslanacağı varsa da uslanmaz deli gönül, uslanmaz yavrum! Allahım hiç susmuyor, tam şarkı bitiyor diyorsun başka notadan tekrar başlıyor.

Tuvalate giriyorum o şarkı, Arca zaten benim tuvalette kendisininkinden farklı ne yaptığımı düşünüyorsa sürekli bir gözetleme halinde, icraat anında anneye bir şey soracağı tutmasa olmaz! Ben de işiyorum çocuğum, bir aş artık bu merak işlerini!

Makyaj yapıyorum şarkıya devam! Bir şeyler atıştırıyorum, hayır baştan! Eşlik edeyim diye kulağıma kulağıma söylemeler, hani ortama katılayım yeni doğan günü karı koca elele karşılayalım filan... Ama öyle değil işte anacım ben geceleri seviyorum, siz iki oğlan çocuğunu uyuttuktan sonra gece yarılarına kadar okuyorum, yazıyorum, sosyal medyaya iştirak ediyorum, benim de kendi çapımda bir gece hayatım var, sabahları akşamdan kalma oluyorum nihayetinde.

Muhattap olmayın kardeşim benimle! Tanımayın beni sabahları, selam vermek istemeyeceğiniz komşunuz sayın beni. Yoğum ben yoğum ben!!

5 yorum:

OzGe dedi ki...

aynen ayynen.. hiç sabah insanı değilim. olmadım..olamadım :p

Adsız dedi ki...

gece gezmeyi, gece yemeği, gece ders çalışmayı sevenler:) gece kuşu derdi annem.. mercan

nil dedi ki...

:))) Muhterem kocan, benim kocam gibi nemrut olsa sabahları, hatta ben de senin gibi nemrut olduğumdan bir hayal et bakalım bizim evde Berk'ten önceki sabahları...Allahtan artık çok fazla nemrut değiliz ama seni çok iyi anlıyorum sabah şarkı da söylenmesin. malesef Berk tüm öğrendiklerini sabah bitmeyen çiş merasiminde söylüyor hatta geçen sabah hade gayganam yapalım dedi, sonunda çözdük tuvalette o çiş yaparken gangam dansı da yaptım ya, İlker çok masum kaldı be :)

asukak dedi ki...

Bizde henüz çocuk yok inşallah olur :) ama eşimde bende hiç büyümeyen iki çocuğuz sabah uyanır akşam yatana kadar evde birlikteyken her türlü şarkıları söyleriz şımarırız bize gece gündüz sabah farketmiyor :D

Adsız dedi ki...

Ay aynı ben... Annem de bana gece yatmaz sabah kalkmaz derdi :) Hatta bir keresinde, gene kalkmışsın sol tarafından dediydi de, sol tarafımda duvar var nasıl ordan kalkayım diye terslenmiştim tipik bir ergen olarak :) Allahtan kocam da aynı benim gibi, iki sabah nemrutu olarak homurdanıp, ancak yarım bir saat sonra evrimimizi tamamlayıp insan sesleri çıkarıyoruz :)) Bilge