30 Ağustos 2013 Cuma

Kızlarla bir akşam PMS öncesi bir kavanoz nutella gibi

Bu hafta hep kadınlar vardı akşamlarımda. Önce kitap kulübü, hepsi otuz beşimden sonra tanıdığım kadınlar. Her birimiz birbirimizden farklı apayrı renkler, ortak bir geçmişi bile olmayan kadınlarız. Ortak paydamız kitap. Ve konuşacak ne çok şey buluyoruz inanılmaz.

Kadın denen cins çok acayip çok değişken çok anlaşılmaz... Hani ben bu kadın halimle kadın milletine hayran oluyorum erkeklerin anlayamaması ne kadar normal. Anlamadıkça korkmaları, saygı duymak yerine hükmetmeye meyletmeleri, her fırsatta başını ezmeye çalışmaları ne kadar normal. Çünkü biliyorlar ki kadın denen cins savaştan nemalanan bir dünya için büyük tehlike! 
Her fırsatta kullanılacak bir koz kadın. Dün başını örtüsüydü bugün bacağının arası, düşmediler kadının yakasından düşmediler. Bir rahat bırakmadılar! Eee haklılar tabii neyin üzerinden duygu sömürüsü yapacaklar, değil mi ya?
Bunları konuşuyorduk Elvan'la, Gülayşe'nin aramıza katılmasını beklerken  ve sohbeti birer Türk kahvesiyle derinleştirirken kadınlar vardı dilimizde ve savaş ve daha fazlası...
Gecenin geri kalanı birer kadeh şarap hafif lezzetler ve bolca kahkaha ile geçti. Emel, Gülayşe, Elvan... Bir eksiktik dün gece, Tuba:( On yedi sene önce aynı yurtta aynı fakültede Anadolunun bağrından kopmuş beş genç kızdık... Gönlümüzü gençleştiren kahkahalarımızla sanki yine o kızlar oluverdik.



7 yorum:

Adsız dedi ki...

ya bi siktir git bıktım şu bloglarda aynı tarzda yazılar okumaktan hepiniz birbirinizden çalıyorsunuz şu blogcuların nutella kedi şarap sevgisi beni öldürüyor şizofren manyaklar hayatlarınızı olmadığınız ama olmak istedğiniz gibi gösteriyorsunuz ulan hepiniz ananınız karnından sanki mozarella peyniri yiyerek doğdunuz .bütün blogcular kahve şarap eşliğinde bu eşliğinde önemli bir kelime mutlaka var klasik müzik ve şarap eşliğinde kitabımı okudum bok okudun en fazla cola kapağının altından çıkan bedavayla bir tane daha kola almışsındır klasik müzik seviyorum diyen siktiri boktan bir blogcuya sorsan bir tane senfoni ismi söyleyemez karda şarap içtim şöminenin başında şarap keyfi yaptım iyi bok yaptın bir bok yaptığın yok ordan burdan çalma çırpma şeylerle yazı yazıyorlar benimde sinirlerim atıyor iğreniyorum.

kuzunun annesi dedi ki...


Sarap iyidir be , kızlarla sarap muhabbeti daha da iyidir ..

Adsız arkadasa bir doz tavsiye edelim , tabi bu agresiflikle cevresinde paylasabilecegi birkac dostu kalmıssa ...

ahu dedi ki...

bende seeenden iğreniyorummmmmmmm !!!!!!!!!!

yeliz dedi ki...

Ahucum, Hayat hocam,
Yaratıcılıktan uzak küfür ve hakaretlere gülümseyiniz, geçiniz:)
iyi haftalar, sofranızdan mozerellanız eksik olmasın canlarım:)

Adsız dedi ki...

işte mutluluk
adsız adlı yorumcuya ithafen ; tut kiyazılanların hepsi aldatmaca hepsi kandırmaca,ne değişir ki?Biz okurken çok mutlu oluyoruz.Sanki kırk yıllık arkadaşmışız da karşılıklı otururken bize anlatılıyormuş gibi geliyor bu yazılanlar.Kaldı ki burada bahsedilenler hayatla derdi olmayan herkesin yaşayabileceği sıradan şeyler.
yeliz e ithafen ;gülümseyi geçtiğin içinve yazmaya devamedip,bizi mutlu ettiğin için teşekkürler

iştemutluluk dedi ki...

artık adsız değilim :)

Adsız dedi ki...

Niye okuyorsun o zaman ileri zekalı arkadaş?