19 Aralık 2012 Çarşamba

"Arca oğlum senin annen bir salaktı" vol.16

Yine yeni yeniden gözlüklerini evin içinde bulamadığı için lenslerini takan, gözlüğünü bulunca lensleri çıkarıp gözlüğü takan salak benim ve bunu ilk defa yapmıyorum!

Çocuğuna sormadan son porsiyon ıspanağı kendi tabağına koyan salak da benim! Meğer ıspanak yemek istermiş küçük bey salya sümük ağladı. Evet bizim evde ıspanak için ağlayan bir bebe var hangimiz daha salağız bilemedim:)

Yarın giyeceği hırkayı yıkamak düşüncesiyle birkaç kazağı makinaya atan lakin malum hırkayı atmayı unutan hmm evet benim ben!

Yarın tırnaklarımdüzgün gözüksün diye küçük çapta manikür yapan sonradan çizmesini boyaması gerektiğini hatırlayıp işe girişen ve tüm manikürü nanay olan salağı tanıyan var mı?

Tanıyın beni buyum ben ! Bir geceye bu kadar salaklık kafi kanımca, yeliz kaçar yoksa yarın uçağı kaçıran salak anafikirli bir post gireceğim:)






6 yorum:

Selen dedi ki...

Komiksin valla :)) Sabah sabah güldürdün beni ne diyim?

Nil dedi ki...

Bu kadar yüklenme kendine.

Gulcin dedi ki...

Yeliz ben eski gozlugumu atmadim bu sefer sirf ayni sebepten dolayi. Ya hep ayni yere koyayim diyorum su gozlugu hic ayni yerde bulamiyrum anlamadim gitti :)

Deli Anne dedi ki...

deme salak kendine, çok şekersin:)

Fatma dedi ki...

Buna anca unutkanlık denir be Yeliz, ben de bazen gözümde gözlük takılıyken sabah gözlük aradığımı bilirim buna ne demeli.

gulsenz dedi ki...

Sahilde yürüyüş yaparken güneş gözlüğünü kafama takip sonrada bütün yürüdüğüm yerlere tekrar tekrar gelip düşürdüm diye gözlüğü arayan salakta benim :))