3 Aralık 2012 Pazartesi

Tespitim geldi!! Vol.1

“Yemek tarifi” ile “diyet” anahtar kelimeleri satar abicim, havada karada satar!


Bugün bir ara kendi bloguma girdim, okuyorum. Evet böyle narsis bir insanım, kendi yazdıklarımı okuyorum. (laf aramızda çok gülüyorum yav!) Neyse sağ alt köşede o anda sayfayı ziyaret etmekte olanların sayısı görülür. 33 gördüm! Oha niye lan? Benim bildiğim 20’yi geçmez. Hatta gece geç bir saat girmişsem “1” gözükmesin diye iki ayrı sayfada açarım bloğumu, maksat “tek ben mi okuyorum lan!” hissiyatı oluşmasın. Böyle manyak yönlerim var, tanıyın beni! buyum ben!
Gittim blogger’ın istatistik sayfasına (gel gel hafiyeye geel!) araştırdım, kaynağına indim olayın. Hafta sonu oyalanırken yazar kafeye yazı koyayım demiştim, koyacak da bir şey bulamamıştım, teee ne zamandan kalma yemek tariflerinden koymuştum. BAM! Millet üşüşmüş Pesto soslu makarnaya. Abicim emek emek okuduğun ebeveyn eğitim kitaplarını yazar, okuyana faydam olsun dersin, birkaç sadık takipçin gelir, tarife bile benzemeyen tarifi koyarsın, bam 33! hem de sadece o an!
Gıcık oldum, istatistikleri inceledim. En çok okunan yazı hangisi? Hayır “soğanı kestim yanına koydum öksürüğü kesildi bebemin” konulu faydalı paylaşım değil abicim! “1 günde 1 kilo verdiren diyet”! Bir numara da yok ha yazıda. Hayat, ödem atıcı diyetten bahsetmiş, ben gugıllamışım ve 12 yaşında kendisini tombul hisseden bebelerle karşılaşmışım ağzım da bir karış açık kalmış. Bu yani…

Tespitim geldi, yapar kaçarım;

bu millet homini gırtlak yiyor sonra da gidip 1 günde 1 kilo nasıl veririm diyor. Budur abicim sanal alem gerçeği budur!

---------Tespitlerim sürecek!-----------

9 yorum:

Handan dedi ki...

Benim de en çok okunan yazım mantar kızartması tarifim, bayağı moralim bozuluyor doğrusu :)

sihirlirloklava dedi ki...

3 yıldır ıspanaklı gül böreğimi geçen yazım olmadı:))

Adsız dedi ki...

Merhaba Yeliz,
Daha once de yorum bırakmıstım ama yogunluktan gormedin heralde, neyse simdi bu yazı ile alakalı olarak, esin diyet yaparken hangi sebze yemeklerini yaptın? Benim esime de doktor diyet verdi ve ben adamı (esim olur kendisi neyse) bıktırmadan hergune hangi sebze yemegini yapıcam diye dusunup duruyorum :( Derdime bir care bacım, ocagına dustum...burcin

Selcen dedi ki...

Yemekle ilgili birkaç yazım var ama en çok okunanı "hastane çantasında neler olmalı" benim yemeklerimi beğenmemişler demekki. Ben de buna gıcık oldum şimdi bak :))))

yeliz dedi ki...

aa burçin görmemişim kusura bakma. http://gununcorbasi.blogspot.com/search/label/mutfak

bu linke tıklarsan yedirebildiğim ve yediremediğim yemekler var:)
Salata ya da haşlama ot ile çorba da çok yiyoruz. çünkü fazla sebze seçeneği yok maalesef.
taze fasulye, kabak mücver, şevketi bostan, ıspanak, bezelye. bu kadar maalesef:(
otlardan da cibes, arapsaçı, semizotu.

bu arada tam tespit olmuş:)) kadınlar resmen yemek için sanal aleme dalıyor:)

Adsız dedi ki...

tsk ettim, dur bir bakayım, dilerim benim esimde fazla kilolarından kurtulur, Hayır tek derim saglıklı olması :)sevgiler Burcin

Gulcin dedi ki...

ben de bundan dertliyim yeliz :)
en cok okunan yazim yesil erik :)
e.rik diye degistirdim olmadi. e.r.i.k yaptim olmadi. y.esil yaptikm olmadi. Olmuyor olmuyor illa en cok okunan o :)
sen esas buradaki takintiliya gel :) Hayir her seferinde yesil erik hatirlayip krize giriyorum problem o :)

Hülya Cinsçiçekçi dedi ki...

Aynen yaa en cok okunan yazilarim tunaya ivir zivir kakaladigim yemek tarifleim. Isyaaaaan

elif dedi ki...

Ben de sıkıldıkça daraldıkça senin eski yazılarını okuyorum, ben de cidden çok gülüyorum, ama bu en çok okunan yazını okumamışım, dur bi bakıyım..