27 Temmuz 2011 Çarşamba

Dönüş

Tatilin iyisi kötüsü olmaz.

Benimki az uykulu çok koşturmacalı bir tatildi. An itibari ile işleri biraz hafiflettim ama göz kapaklarım ağır! Dinlendim geldim bomba gibiyim diyemeyeceğim, zihin yorgunluğu hiçbir şeye benzemiyor.

Annemin leziz mamalarına ve her akşam içilen biralara yenilen mangallara dondurmalara rağmen kilo bile vermişim. Arca ve yer yüzü görmeyen götü sağ olsun!

Arca’nın kaka pek mülayim (bu lafa müthiş gülerim:P) gitti. Geceleri bile “kaka var” diye uyandığı oldu. Arca'nın kaka icraatını müteakip anane, baba kim bulunursa tuvalete davet edildi ve maaile burnumuza kadar klozete yaklaşıp her kakayı tahlil ettik. Ateş olmayınca, tam da su gibi gitmeyince yediklerine yorduk. İyice abarttığı süte bir süre ara, şeftaliye tam gaz.

İlker’in zihin açıcı eğitimleri sayesinde Fiat, Ford, Mercedes, Opel tüm markaları amblemlerinden tanıyor artık. Allahım bugünleri de gördüm ya!! Benim bebem muhteşem:))

Bir de Pegeot gördüğünde PEZOOOO diye bağırmasa daha iyi olacak.



Unutulmaz bir tatildi ama hatırlamak istediğim huzur bu karede! Oğlumla ikimiz akşama doğru boş sahilde dalgalarla boğuşmanın ardından yorgunluk atıyoruz. Kameranın arkasında kitap okuyan bir ben, henüz tatilin ilk günü…

5 yorum:

Fatma dedi ki...

Oh ne güzel bir tatil olmuş, fotoğrafa da bayıldım doğrusu taaa buradan hissediyorum huzuru, dalgaların sesi eşliğinde kitap okumak ta pek leziz olur, Arca tam bir huşu içinde görünüyor, dinlenmiş ve hatta eminim büyümüş olarak dönmüştür evine:)

k.i.s.d. dedi ki...

Çok güzel, pek harika...

Adsız dedi ki...

az önceki yorumumda isminizi yanlış yazmışım yeliz hanım çok özür.. an itibariyla telefonda birine laf yetiştirip aynı anda yorum yazamıyormuşum demekki :)
ama arcanın pezooooo telafuzzu süper :)) bırakın rahatça bağırsın çocuk.. mercan

Özlem dedi ki...

Aah ah. Bir de ben kavuşsam şu tatile. Güneşin altında yayılsam, kumların üstünde kitap okusam. Ama benim bücürle çook zor. Olsun yer değişikliği bile yeter. Tatil istiyoruumm. Yetkili merciler duyun sesimi...

Unknown dedi ki...

Ohhh sefan olsun Yeliz, pek güzelmiş. Sahilde huzur...