23 Şubat 2012 Perşembe

Bir başka ZAZ vakası : Can Bonomo

Kafa binbeşyüz tabii, dün geceki televizyon aktivitemizden bahsederken (bu arada TV ve aktivite pek çelişki oldu aynı cümlede) Eurovision şarkı yarışmasında Türkiye'yi temsil edecek şarkıyı da dinlediğimizi söylemeyi unutmuşum.

Kim bu çocuk filan derken yeni bir ZAZ vakası ile karşı karşıya olduğumuzu anladık! Hani bir heyecanla yeni(!) keşfimi anlatmıştım, sonra Emre bir güzel dalgasını geçmişti, kısaca "ah anam sizden geçmiş" demişti....

Hah işte Can Bonomo'yu izlerken böyle bir De javu yaşadık İlker'le. "KİM LAN BU?" diye defalarca sorduk birbirimize. İki şarkısını daha okuyacakmış, belki tanırız, dedik. Dinledik, CIK! Tanımıyoruz.

Cahilliğimizin doruk noktasındayız. Ne demişler? Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp.

Televizyondaki korkunç giyimli sunucu kadın, bu genç kardeşimize "agucuk" yapadursun (acayip kıl oldum kadına) biz Can Bonomo'yu gugılladık. Genç bir hemşerimizmiş yav... Albümü filan varmış, ödülü varmış, sevilirmiş.

Biz de sevdik, allah bağışlasın:) O iki bilinen şarkısı da fena değil, ben sevdim.

Örovizyon şarkısına gelince, İlker ilk dinleyişte melodisini ıslıkla çalabiliyordu, demek ki tam örovizyon şarkısı olmuş, ne diyelim yolu açık olsun...

1 yorum:

Okuyanguzel dedi ki...

evet bende severim kendisini.