21 Mayıs 2012 Pazartesi

İçimde kalmasın

Kalmasın vallaha çatlarım.

Dün akşam her zamanki gibi amaçsızca açık TV'ye gözüm takıldı. Amaçsız çünkü kimse bir şey izlemiyor ama TV açık? Niye ki?

Ben bizim evden alışkınım aslında, sabah açılırdı televizyon. "ses olsun" diye. Ama annemin eli hep işteydi. Kulağı TV'de. Yalan rüzgarındaki seslendirme sanatçısı değişince annemin nevri dönerdi. Hiç bakmamış ki ekrana. İlker de çok farklı değil, elinde iphone onu bunu karıştırıp duruyor ama televizyon açık. Neyse blog köşelerinde muhterem kocamı çekiştirecek değilim, zira farklıyız kardeşim.
Survivor konusunda da farklı sesler çıkıyor bizim evden. Ömrü hayatımda gördüğüm en gereksiz program ama İlker pek eğlenir izlerken. Asuman Krause'nin sunduğu Arjantin bişeysi programını da severdi. Neyse Survivor diyordum.

Ya o yarışmacı kadınların o kadar hafta kaşı bıyığı ne bileyim bacak kılı çıkmaz mı kardeşim? O bacaklar benimkilerden daha kaymak gibi yeminlen. Aynı zaman diliminde yarıştıklarına göre erkeklerin çember sakallarına bakınca kadınların sağlam bir bakımdan geçtiği aşikar. Niye çifte standart ? Hayır adamlara değil, kadınlara, kadın seyircilere. Erkek izleyiciler kaymak bacak izleyecek ama kadın seyirci çember sakalın arkasındaki suratı bile göremeyecek. Benim göz zevkim yok mu kardeşim?

İlker de açıklıyor "bunu açıkladılar, evet kadınlar için epilasyon vs.. yapılıyormuş." Allah razı olsun. Görsellikmiş... Kadını meta yapmıyor musun şimdi sen?

Survivor dediğin, hayatta kalmaya çalışmak değil midir? Erkekler saçı sakalı birbirine karışmış halde canla başla hayatta kalma savaşı verirken, kadınlar baldırının tüyüyle mi uğraşacak?

Yürü git!
Fotoğraf? Yok epilasyonlu baldır bacak fotoğrafı değil, katiyen!
"Survivor" deyince aklıma geldi. Bir daha internet alışveriş sitesinden ayakkabı alanı eşşekler kovalasın! Geçen günkü işkenceden sonra ayaklarım hayatta kalma savaşı veriyor.

"Git nevresim al, havlu al, olmadı tabak çanak al niçin bilmediğin markanın ayakkabısını alıyorsun kadın!" derler adama, değil mi ya?

7 yorum:

Nil dedi ki...

hep merak ettiğim bir konuydu. aydınlanamadım ama yalnız değilsin demek istedim. bir de muayyen günlerinde ne yapıyorlar çok merak ediyorum.

Fikriye Filtresiz dedi ki...

Ben de tuvalet olayını merak ediyorum ya bi de onu açıklasan yelizcim:)))

ayak izleri-sevgi dedi ki...

:)) bende dün akşam ada konseyine bakarken aynı şeyi düşündüm.. o kızların bacakları nasılda pahalı kremlerle bakım yapılmış gibi.. sebebi çıktı işte ortaya... yemek bulamıyorsan ağda yap diyolar herhalde..:)

yeliz dedi ki...

@nilhan,
iyi dedin vallaha, ama tampon filan temin ediyorlardır kanımca

@reyhancım,
survivor'an sorumlu devlet bakanı ilkere sorarım, baksana kadınların bacak tüyünden haberdar tirbiyesiz koca:P

@sevgi aynen , hatta ağdayı yesinler, ne de olsa şeker:))

laleninbahcesi dedi ki...

Yelizcim kızlara lazerli epilasyon yaptırma şartı konuyormuş. Hem uğraşmaın benin Survivorumla pek eğleniyorum. Nihat'ı destekliyorum heheheh

Adsız dedi ki...

itiraf ediyorum bende amaçsızca bazen izliyorum bu programı ama dün bişey farkettim hayatta şans ve kısmet diye bişey var.. eşine sor o bilir, orda anıl diye biri var adam son anda 2 saat içinde adaya gitmiş, sonra ünlüler kısmına gönderildi, şimdi adam onca ünlüyü eleyip finale kaldı.. bu ilahi bal değil de nedir?? mercan

Adsız dedi ki...

Aynı konu benimde kafama takılmıştı, resmen çifte standart :)