26 Temmuz 2012 Perşembe

Arca yazlıkta, anası firarda!

Hafta sonuna kadar göndermeyecektik, dayanamadık, gönderdik.
Yok vicdan değil... Bahçe domatesi yesin istedik :)) puhahaha...

Bahanemiz de hazır :) Yok be resmen vicdan yaptım. İşin sıcağıydı, arkadaşı yoktu, öğretmeni tatildeydi... Hepsi hikaye! Bildiğin vicdan işte. Çocuğu hırpaladık, bir de ceza verdik, sonra da sıcakta aklının başına gelmesini bekledik. Bu sıcakta ancak başında yumurta pişer insanın!

(Ana-babalıkta yapılmaması gereken hatalar Vol.1401974901)

Yine de yazlıktan, bisikletten, denizden, kumsaldan dört gün ayrı kalmanın küçük beyi törpülediğini umuyoruz. Yazlık kurallarına uyma ve babaannenin sözünden çıkmama sözü alarak çantasını hazırladık, yazlığa postaladık.


Bense fırsattan istifade çarşı pazar mode on kıvamındayım, birken'lerim bile ayağımda...
Reyhan huuu sana gelsin, pek rahat pek konforlu :)
Lakin 200 TL verip de almak insan evladının yapacağı iş değil.


Alışveriş tüyolarında Reyhan'ımı geçemem ama benim de bazı taktiklerim var söylemesi ayıp :P
Derhal bir Almancı kontakt kurup adresine sipariş ediyorsunuz, onlar da size getiriyor. Üçte biri fiyatına hallediyorsunuz:)



6 yorum:

Fikriye Filtresiz dedi ki...

Ya da endless.com'u açıyor, 50 dolara adresinize getirtiyorsunuz:) Yalnız seninkiler parmak arasıymış hacı, o bana gelmiyor.
Bir de anneanne benimkileri de kabul eder mi, yarın sabah Kamil Koç'a bindirsem:))

Leylak Dalı dedi ki...

O Alamanyalı sandaletlerin ismi Berkemann olanından geçen sene sandalet giyemeyen, taraklı, kemikli, sorunlu ayacıklarıma gözlerimi pörtleten bir para bayılıp almıştım ama dünya varmış yahu. Öyle bir dua ediyorum ki Berkemann ve mahdumları Cennetin en lüküs mevkiinde keyif çatabilirler:))
Yazlığa gidince Arca'nın güneşten yanmış burnuna bir öpücük rica ediyorum:))

Işın dedi ki...

Ben de fazlasıyla katılıyorum Leylak Dalı hanıma. Birkenstock'u pek rahat bulmam ama bunların Amerikan versiyonlarından (Clarks) paraya kıyıp aldım ilk kez bu sene. Bu paraya terlik mi olur derken niye yıllar önce almadım diye başımı duvarlara vuruyorum şimdi. Sonuçta 200 TL ya da çok daha fazlasını zaten her sene ayak sorunları nedeniyle doktora, ilaca, röntgene vermekten fenalık gelmişti. Benim gibi çok gezen, çok yürüyenler bence 3 normal ayakkabı yerine bir tane bunlardan alsın, üretenlere dua etsin.

Adsız dedi ki...

5 sene once alip, tepe tepe eskitmisligim var.o rahAtA alistinmi baskada birsey giyemiyeceksin simdiden soyleyim.

Ayaginda paralansin canim
Elif-Ege

Evrim dedi ki...

Neeeee 200tl mi????
Geçen yaz sonu 17euro ya giydim Birkenstock'un bu modelini ve parmak arası rahatsız etti deyip çıkardım utanmadan. Bileydim yapışırdım 3 5 tanesine. İndirimdeydi ama normal fiyatı 30 kusur euro galiba...

Jardzy dedi ki...

ben pabuç kısmından ziyade, üsttekine gülüyorum.

domates yisin, tabi.