11 Eylül 2012 Salı

Yaz bitmiş yav!

Mevsim dönmüş sonbahara. Mutlu değilim. Normalde ben geçiş mevsimlerini severim, hem de çok severim. O terlediğin günlerin ardından battaniyenin altına girmek, inceden sızlatan serini hissetmek güzeldir. Uzun kış gecelerinden sonra mis gibi bahara uyanmak da... Gel gör ki bu yıl hiç beklemediğim bir anda yakalanmış gibiyim sonbahara. Sürprizlerden hoşlanmayan insanların somurtkanlığı var üzerimde.

Daha karpuz keseceğidik:)
Ciddiyim, planlar yapmalıydım, not defterlerim listelerle dolmuş olmalıydı şimdiye. Arca'nın oyun odasının dekorasyonunu şimdiye bitirmiş olmalıydım, bir an önce harekete geçelim diye İker'in kafasını mikmekte olmalıydım an itibariyle.

Üzerimdeki yaz rehavetini çoktan atmış olmalıydım. Dolapları tepeden tırnağa indirmiş, tekrardan düzenlemiş olmalıydım.

Demek ki daha kışı özlememişim, aklım yazda kalmış:)

Hep akıllarda kalacak yaz karesi Arca'dan gelsin... Kış biraz daha beklesin ben havaya giresiye kadar bir zahmet gelmesin:)

6 yorum:

Gulcin dedi ki...

ohh arca suppersin!
benim de aklim oralarda kaldi yeliz daha yuzersiniz siz bence eylul sonuna kadar yolu var :)

Cigdem dedi ki...

offf, fotograf bitirdi beni, cok fena gicik oldum sana Almanya'dan agri:)...

Adsız dedi ki...

denize bakkk! millet maldivlere gitsin bizim burnumuzun dibinde ne güzel denizler canım izmirim:(( arca da şapka ayakkabı süper. mercan..

Colorful dedi ki...

Bugun ayni ruh halindeyim. Sagolsun bu Norvec'in sonbahari (Izmir'in neredeyse kisina denk olan) iyice deprestiriyor beni

Adsız dedi ki...

özderenin rengi değil bu, kesin çeşme:) ılıca mı desem alaçatı mı desem:p
pınar

yeliz dedi ki...

Ilıca plajı, kimselerin olmadığı tenha bir pazartesi sabahı:) nefis bir deniz ve balıklarla birlikte yüzdüğümüz günden bir hatıra:)