3 Ekim 2012 Çarşamba

Vallahi pes!

Açıkçası az sonra yazacaklarımı yazıp yazmama konusunda küçük bir tereddüt yaşadım, zira ne tür manyak olduğum anında okuyanlar tarafından fark edilecekti. Sonra amaann ko gitsin dedim! (zaten bilmiyorlar mı?)


Evet itiraf ediyorum, sevgi arsızı bir insan gibi bir post girdim ve bana yazılanları arşivledim bir de çıktısını aldım, cüzdanımın en mahrem yerlerinde saklıyorum. (benim cüzdanda böyle kağıtlar, listeler, çıktılar filan olur, bir para olmaz, hayır şişkinliğe bakıp bir kapkaççı çalsa bir temiz küfür eder, eminim)

Uzun lafın kısası, boktan günümü gülümsemeye çeviren insanların varlığını bilmek nasıl bir şeydir, bunu hatırlamak istedim ve meğer benim de insanların gününü güzelleştirmişliğim varmış, bunu okumak çok iyi geldi. Ödeştik bir nevi : )

Dediğim gibi hepsini defalarca okudum. Ancak dikkatimi çeken birkaç mesaja buradan alenen cevap vermek istiyorum.

Hülya denen kadın “seni değil Arca’yı seviyorum” yazmışsın, tamam bir şey demedik, ne halt etmeye üç kere gönderdin? Gözüme gözüme sokar gibi, pis:P

Özge puhahah demek istiyorum, sahi neden? İtiraf et kadın, sevilesi bir insanım:P

Bir de Lale ablacım İlker’i sevdiğini söylemiş. Muhterem kocama bir münasip zamanda sevgilerini ileteceğim, zira kendisi sadece spor haberlerini okuyor, değerli vaktini burayı takip ederek harcamıyor (gıcık olmuşum yalnız kendisine).

Hatice’cim, beni gördüğünüz yerde selamlaşalım kaynaşalım, uzaktan mal gibi görünebilirim ama yakından sevimli bile sayılırım : )

Nil!! İtiraf edeyim ben de menüde "günün çorbası" görünce gülümsüyorum, yalnız değilsin.
Elif, colorful, sevilay, çenebaz, gülçinim, elida, hay sana ne, flpnk, meral, kız kardeş derya, sevginin ruhu, Elvanım canım arkadaşım, rüzgar ve annesi, cebimdeki renkler, gülsenz, pınar, banu, sessizce, ebru, tekrar pınar… Of daha çok var. Galiba bu akşam oturup hepsine tek tek cevap yazacağım.

Asortik krebim için de bir vesikalık koyayım tam olsun.

Yorumlar hakkında psikanaliz (bu kelimeyi yazasıya kadar epey zaman geçti) yapmazsam duramayacağım. Yav kardeşim hiç mi merak ettiğiniz bir şey yok hakkımda, kimse bir şey sormamış, bu kadar mı malı ortaya sermişim, vallahi pes!

12 yorum:

Asortik Krep dedi ki...

Biz sormazsak sen yazarsın zaten diye bekledik ' dermişim :P

Resim için çok mutlu oldum,teşekkür ederim :))

Sen hep yaz...

OzGe dedi ki...

activia diyorum...kitap ozeti diyorum... :P
concon

Adsız dedi ki...

komik, espirili, içtensin. yani çok olağan şeyleri espirili bir şekilde yazıya dökebiliyorsun ve ben bunları sıkılmadan okuyorum ve evet bu benim de başıma geliyor/geldi diyebiliyorum. Bu arada seni okurken hep esmer olduğunu düşünmüştüm(nerden çıkardım bilmiyorum belki yazlıkta geçen yazılar sebebiyle)ama fotodan anladığım kadarıyla harbi sarışınmışsın. çok şaşırdım nasıl şartlanmışsam esmere...gül...

Rüzgar Kumsal Anne dedi ki...

Ben israrla " gunun corbasi" isimli bir kitap gormeyi bekliyorum raflarda. Ve sarisinlik cok yakisiyor...

Adsız dedi ki...

o kadar çok neden var kı,şoyle ozetlersek,yelız can'dır dıyorum:)blog aleminde seni tek geçerim....meral.

Nil dedi ki...

tüh kaçırmışım bir önceki postu.

Ebru dedi ki...

aaaa evet evet rüzgar ve annesine katiliyorum. günün çorbası kitap olsa kesinlikle alirim. sevgiler

gulsenz dedi ki...

Bu kitabi kesinlikle bende alir ve moralsiz gunlerimde acar acar nese dolarim :))

Hatice ST dedi ki...

Seni gördüğümde kalabalık bir gruptunuz, yemek yiyordunuz.. çok alakasız olurdu yanına gelmem :) yoksa selamı sabah esirgemezdim yelizcim :)

Okuyanguzel dedi ki...

Benim merak ettiğim bir şey var sorabilir miyim?
Yazılardan okuduğum kadarıyla İlker çok sık arkadaşlarıyla buluşuyor gibi(yada bana öyle geliyor)
Ve sen buna sinir olmuyorsun gibi. Eğer doğruysa ve sinirlenmiyorsan sırrı nedir?
Çünkü ben gıcık oluyorum.(O da bana karışmaz deme çünkü benimki de karışmaz ama ben çocuğumu sürekli bırakıp dışarı çıkmadığım için o çıkınca gıcık olurum.)


yeliz dedi ki...

Yok yavv hiç sinir olmuyorum hatta hoşuma gidiyor. Ben de kendimle başbaşa vakit geçiriyorum. Bi de kızma ama ben de arkadaşlarımla çıkıyorum eşitiz yani:) arca ile vakit geçiriyorlar sabah benden geç çıkıyor akşam okuldan o alıyor öyle yani:)

Okuyanguzel dedi ki...

Doğru benim durumum biraz daha farklı. Bizimkiler beraber az vakit geçiriyorlar diye sinirleniyorum belki de. Boşver garip bir insanım ben ya.
İlgin ve alakan için teşekkür ederim .