27 Kasım 2014 Perşembe

Zamansızlık mı o da ne?

İki çiziktirip gideceğim.
Şimdi bizim genel merkez bir yarışma düzenliyor.
Yenilik kategorisinde de bizim ekip yarışmaya giriyor.

Çin'de klima ürettirmek nasıl bir yenilikse artık, Almanlara yutturacağız.
Yutturma, lafı evirip çevirme, karşımdakinin duymak isteyeceği şeyleri dile getirme konusunda doğal (ve aslında ne gereksiz!) bir yeteneğim olduğu ve benden başka kimse gönüllü olmadığı için proje raporunu üzerime aldım. Kazanacak mıyız? Göreceğiz... Ama ben harbiden gerildim.Çünkü bu aslında işin yoksa eğlenceli bir çalışma olacakken benim zilyon tane işim varken çok keyifsizleşiyor...

Neyse, dediğim gibi iş çok ve mesai filan yapıyorum ama bir taraftan da "bunu hakkettin Yeliz allah tependen baksın" diyorum. Zira yayınladım mı bilmiyorum ama sürekli bir şeylerle meşgul olmanın, sürekli çalışmanın ne kadar insanı diri tutan bir fırsat olduğu konusunda bir şeyler yazmıştım. Elim, dilim kopsun! Al sana proje al sana meşguliyet!

Profesyonel iş hayatını bir tarafa koyarsak, şahsi bir takım işler de hep aklımda bir yerlerde.

Yazmak istediğim çok yazı var, misal Arca'nın en sevdiği kitapları 2 ve 3 yaş için listelemiştim, 4-5-6 olarak listelere devam edeceğim.
Sonracığıma Arca'nın fotoğraflarını bir albümde toplayacağım...
Ayrıca İlknur'un okuluna ait web sitesi hayata geçmek üzere, oraya bir blog yazısı yazacağım. Yeliz ve müzik puhahahah çok eğleneceksiniz, acaba diyorum, musiki icra ederken bir videomu da koysam mı?
Sonracığıma kitaplığımı düzenleyeceğim, yıllık indirimlerin ilk partisi yola çıkmış yeayyyy....

Bu arada unutmadan bu babil.com da idefix'le yarışıyor ha benden söylemesi. İki siteye de bakmadan sipariş vermeyin. (Allahım herkes benim gibi kitap manyağı sanki:) )
Ay neyse benim karnım acıktı, hadi ben kaçtım, eyvallah!

2 yorum:

okuyanguzel dedi ki...

Kolaylıklar diliyorum sana.

Öykücü dedi ki...

Albüm konusu çok ciddi mesele.O kadar çok fotoğraf çekiyorum ki nereye , nasıl konulacak bilmiyorum.Blog bu arşivleme açısından hayat kurtarıcı.Çektiğim fotoğrafların %80ini bir şekilde blogda yayınlıyorum.Olmadı ınstagramda.

Yarışmada kolay gelsin:)

Sevgiler..