7 Ocak 2013 Pazartesi

Bir süre böyle...

Blog tasarımından sıkıldım! Ama tasarım vs için fazla bir yeteneğim becerim de yok. Artık deneme yanılma allah ne verdiyse. Bu süreçte tıklayanları yamalı bohça görünümlü bir blogla karşılamak hoşuma gitmese de "benim adım hıdır elimden gelen bıdır" diyor, küçüklerin gözlerinden büyüklerin ellerinden öpüyorum.

Bu arada unutmadan;

"Bak bacım blogunun şurası gıcık yok burası bilmem ne" diye ahkam kesmek fikir beyan etmek serbest!
"Daha çok sayfa hazırla, profilini gizle yok efendim iletişim bilgilerini düzgün gir" şeklinde öneriler
Yazı karakteri genel renkler ne bileyim bilumum her şey hakkında atıp tutmak da serbest!

Ha ben uygularım uygulamam belli olmaz zira dediğim gibi beceri fukarası bir insanım ama taze fikirler her daim kabulüm:)

23 yorum:

sıradan biri dedi ki...

selamlar, bence çok sade ve de çok güzel olmuş... tek bir nokta olarak sanırım sağdaki bölme altın orandan dolayı birazcık daha dar olmalı... ama header falan bence oldukça hoş... sadelikteki güzellik...

elif dedi ki...

Bence güzel olmuş, her zaman severim değişikliği..

Adsız dedi ki...

kaç kişinin online olduğunu gösteren kırmızı adam gitmiş:)

mine dedi ki...

Hergun bloguna 3-4 defa girerim yeni yazi varmi diye.Birde sagda yeralan takip ettigin bloglarin gosteren sutun en cok kullandigim kisim diger bloglara hep senin sayfandan giderim telefondan girdigimde onun olmadigini gordum uzuldum.Ben onun olmasini isterim cunku seninde takip ettigin bloglar benimde severek okuduklarim .

Sessizce dedi ki...

küsel olmuş bence :)

Gulcin dedi ki...

yandaki kategorilere bayildim! fotograflar cuk oturmus :)

Bizden dedi ki...

güzel olmuş,özellikle kategorilerdeki fotoğrafları çok beğendim...

Adsız dedi ki...

sabah açınca dedim başka biyere tıkladım herhal:) biraz web site havasında olmuş değilmi samimiyetten profesyonelliğe geçiş havasında.. ben senin yel değirmenini seviyordum ama bisikletlerde arca ile ilişkinizi yansıtıyor sanki mercan..

yeliz dedi ki...

Haklısın daralttım sağ tarafı hızlı ve güzel öneri oldu iyi ki tasarıma başlamadan yazmışsın sağ ol:)

yeliz dedi ki...

Tşk...

yeliz dedi ki...

Ya cidden iyi ki dedin kaybolmuştu hallettim şimdi ben de seviyorum onu yalnız olmadığımı hissettiriyor:) öperim adsızsen hep aynı adsız mısın?

yeliz dedi ki...

Aa sahi faydalı mı o? Hemen geri koydum yerine. Desteklediğim girişimci annelerin bannerları da var onları da tasarıma uyduracağım, tşk:)

yeliz dedi ki...

Sessizce gülçin bizden tşk:))

Yapma be mercan! Yıkıldım şu an:( tam da tersi profesyonel olmasın istedimdi. Öyle mi olmuş cidden? Yazı karakteri mi renkler mi? Smamimi olsun istiyorum ne yapayım sence? Bu arada yel değirmenleriyle savaşmaktan bıktım :)) bana boşa savaştığımı gösteren o imgeyi o yüzden kaldırdım yoksa benim de en sevdiğim fotoğraflarımdan biridir. Bizimkilerin yazlığı için ablamın alaçatıdan bir hediyesi ve arkadaki acı biberler de en bi favorim ama işte bu ara hissiyat böyle:)

Gulcin dedi ki...

hem yukarida hem yanda kategoriler olmasi biraz karisik mi oluyor acaba Yeliz ne dersin?
O yukaridaki sayfa sayfa olanlari dedim :)

yeliz dedi ki...

Hmmm anladım belki de sayfa olarak sadece ana sayfa profil ve iletişim bırakıp diğer tüm kategorileri resimli olarak yana taşımak lazım haklısın gülçinim ben onlara da resim ayarlayayım:)

Adsız dedi ki...

Yeliz merhaba. uzun süredir yazılarını takip ediyor ve çok begeniyorum.Sayfanında eski hali bence bu halinden çok hoştu. Birde bişey sorucam 2 yaşında bir oğlum var onu bu yaşlarda haftasonları götürebileceğim oyun gurupları varmı, nerelere götürebilirim?

yeliz dedi ki...

Ooopss hadi be :(. Öncelikle benim iki yaş oyun grubu deneyiyim 21 aylıktı sanırım pek olumlu değil:( açıkçası şimdiki aklım olsa hiç kasmazdım:) evde bir araya gelebileceğiniz tanıdık bir iki arkadaş daha güzel olabilir. İzmirde yapa var gidenler memnun ben kipa playbarna götürmüştüm hala var mı bilmiyorum. İki buçuk itibariyle daha iyi olur gibi ama her çocuk farklı tabii arca için iki buçuk yaşından itibbaren daha iyi olmuştu şimdiki okulunda hergün bir saat giderek alıştırma sürecini tamamlamıştık

Adsız dedi ki...

hala görünmüyor mercan..

Adsız dedi ki...

evet haklısın fotoğraflarında derinliği var, hem acı biberler hem yel değirmeni yeni yıl için acılı ve savaşmalı günleri sembolize edebilir. Ama bu fotonun da derinliğini incelediğimde senin ve arcanın bisikletleri farklı yöne bakıyor, zıtlıkları çağrıştırmasın.. ayy yıldız falına da bakabilsem iyiydi:))) sen söyleyince farkettim yazı karakteri, beyaz fonda koyu gri yazı rengi sanki o havayı veriyor doğru. olsun tek değişmeyen şey değişimdir, tebdili mekanda ferahlık vardır. birde takipçi sayısı yana kaçmış şimdi gördüm. mercan..

Adsız dedi ki...

teşekkür ederim.5 arkadaşlık bir oyun gurubumuz var zaten 2 haftada bir toplandığımız çocuklar için. arça hangi kreşe gitti?

çölyak dedi ki...

blog sayfası size dar geliyodu zaten.Bence bi web sitesi oluşturmanızın zamanı gelmiş.Çok şık özel tasarımı olan XML baglantılı php'de yazılmış bi web sitesi oluşturursanız çok daha iyi olur bence:)

Adsız dedi ki...

beyza (baisy) ben nurturia'dan, bi ara izmirde bilg. müh'ne iş var mı diye mail atmıştım hani:)

Gulcin dedi ki...

Arca diyor ki kategorisindeki fotografa bakip bakip guluyorum bakip bakip guluyorum :) bir kategoriye bir fotograf bu kadar mi yakisir be yeliz :)