24 Ocak 2013 Perşembe

Şimdi Haberler

Günün çorbası haber bültenine hoşgeldiniz.

On yıllık evlilik kurtuldu!

Günün çorbası ailesini temelden sarsan olaylar zinciri, İlker’in bir diziye bağımlılığının ortaya çıkmasıyla başladı, sayın seyirciler. Yeliz’in bu acı gerçeği dizinin üçüncü sezonunda fark etmesiyle birlikte güven ortamı zedelendi. İlker nasıl Yeliz’siz bir dizi izlerdi? Üstelik Fringe!



Yeliz ailesini kurtarmak için hiçbir fedakarlıktan kaçmayarak diziyi izlemeye çalıştı, “o kim bu kim?” “Pacey yaşlanmış bu onun karısı mı?” “aa bunlar Keloğlan, Balkız ve Bilge dede üçlüsü gibi, değil mi ama?” şeklindeki ısınma sorularına aldığını imalı ve ters bakışlardan sonra çabalarının nafile olduğunu fark etmesi uzun sürmedi.

Uzmanlar düzgün dizi kıtlığı çekilen TV dünyasında karı kocaların birlikte bir dizi izlemesinin ilişkilerini güçlendirdiğini dile getiriyor. Bazı çevreler karı kocanın çok seveceği bir diziyi eşlerden birinin tek başına izlenmesinin boşanma sebebi olabileceğine işaret ediyor.

Günün çorbası ailesinde iplerin kopma noktasına geldiği son günlerde, inanılması güç bir haber fırtınanın dinmesini sağladı.

Evet, sayın seyirciler! Fringe final bölümü ile ekranlara veda ediyordu. İlker bu haberi elem ve keder ile karşılarken Yeliz’in tek başına Meksika dalgası yaptığı, Arca’nın olaylardan habersiz annesine katıldığı aldığımız duyumlar arasında!

Kapanış şenliklerinden sonra mikrofonumuzu uzattığımız Yeliz, aldıkları bu sevindirici haber ile evliliğinin kurtulduğunu belirterek diziyi sonlandıran yetkililere teşekkürlerini iletti.

Sıradaki haberimiz...

---- Arca kıyafetlerini neden yıkatmıyor? Azzzzzzzzz Sonraaaaaaaaaa ----

4 yorum:

Adsız dedi ki...

zaytung tadında:) daha önce de yorumda bulunmuştum ama pekiştirme amaçlı tekrar edeyim dedim (meslek hastalığı): kore dizilerini tavsiye ediyorum yeliz.
pınar

Gulcin dedi ki...

Yeliz Ozan da benden habersiz bir dizi izliyormus uzayli muzayli. Sok sok sok! resmen 2. sezona gelmis ya!

Evrim dedi ki...

Biz 4 sezonu dördü de yayınlandıktan sonra beraber izledik. O kadar yoğun izledik ki peter, walter, olvia evden biri gibi olmuştu. Sanki mutfaktan walter çilekli milkshake yapmış olarak çırılçıplak çıkacak gibi hissediyordum :P

Beşinci sezonu izlemek için de dizinin final yapmasını bekliyorduk. Evet, merak edip delirmekten, beklemekten pek hoşlanmıyoruz. İpler bizim elmizde olmalı :P Son olsun deyip deyip, meraktan çatlayıp "hadi bi bölüm daha" diye bilme lüksü hoşumuza gidiyor :)) Belki de sadece 2,5 saatlik türk dizilerinden sonra 40 dk kesmiyordur. Bilemedim şimdi :))

nil dedi ki...

Deli :)))