11 Ocak 2013 Cuma

Sabah kahvesinden önce

Üç gün ya üç gün! Bir tadilat üç gündür bitmez mi be! Kafama vuruyor sanki çekici.

Tadilat sesleri cinayet sebebi olabilir pekala, üstelik hafifletici sebeplerim var. Tahrik ediliyorum şu an üstelik ruh sağlığım iyi değil. İyi halden filan derken ilk celsede yırtarım.

Uykusuzum. Epeydir uykudan yana şikayette bulunmamıştım, özlemişim. Göz kapaklarım kapanıyordu yolda, arabanın ısıtıcısını kapattım, bir derece dış hava koşullarında pencereyi açtım.

Arca öksürükten bütün gece uyutmadı. Tüm kocakarı teknikleri, tıp ilminin tavsiyesi ile farmalojinin sunduklarının yanı sıra ileri teknoloji nimeti nemlendirme cihazı ile de tedavimize dahil oldu, amma velakin Arca’nın öksürüğü tedaviye cevap vermedi.

Bir arada yatakta, bir ara koltukta, koyun koyuna sızdığımız anlar dışında toplam kaç saat uyuduk kaç saat ayakta debelendik hiç hatırlamıyorum.

Henüz daha günayamamışken bir de milletvekillerine verilecek yıpranma payını duydum. Puh Allah kahretsin! Hani bizim yıpranma payımız allahsızlar! Ömrüm bitti be ömrüm bitti!

Yetkililere sesleniyorum!

“Gece bebesi uyumayan”

“Gece bebesi ile uyumaya zorlanan ve uyurken yanakları bebesi tarafından sürekli mıncırılan” (“seviyom tombul yanaklarını” söylemleri uykusuz anneyi katiyen motive etmiyor, belirteyim)

“Sabahları uykusuz işe gitmek üzere iken enerji yüklü bebesinin “hadi kuduralım” talepleri ile muhatap olan”

“Dahası muhterem kocasının sabah konserlerine maruz bırakılan”

annelere YIPRANMA PAYI istiyorum!

Özellikle yanak mıncırma nedir abicim ya! Ulen boşuna mı kozmetiği boca ediyoruz suratımıza, sarktı len yanaklarım bulldog köpeği gibi görüneceğim günler yakındır!

5 yorum:

Itır dedi ki...

Arda da dün çok öksürdü..sabaha kadar. Garip kuru bir öksürük..ardından boğazı düğümleniyormuş gibi yutknmalar..ne verdin, ne yaptın? hani farklı bişi varsa bu geceye hazır edeyim?

Adsız dedi ki...

o meşhur öksürük tam 1 aydır bizim evde.Sadece öksürük olsa oda iyi ara ara kusmalı oluyor bizde de gece yarısı bide onları temizle.Temizlemekden şikatçi değilim lakin geçmiyor bir türlü öksürük.yanak oynamanın haricinde ben(benim topum diyor kendisi)le oynanıyor.İllet oluyorum uykumun en tatlı yerinde(oda neyse!):)Adile

Adsız dedi ki...

yıpranma payı mı? bugün 50 yaşında temizlik görevlisinin, kahveyi yanlış misafire verdi diye müdürü tarafından herkesin içinde terbiyesiz geri zekalı diye azarlandığına şahit oldum. üstelik neredeyse kovuluyordu ama kadıncağızın bakması gereken torunu olduğundan ağlayarak işine devam etmek zorunda kaldı! Muhtacın hakkını yiyen ey devlet büyükleri size sesleniyorum sizden büyük Allah var.. mercan

Adsız dedi ki...

kuru öksürük ve ardından katı kusma ile biz de baş edemedik ve doktorda aldık soluğu. bronşit başlangıcıymış kızım, boğazını komple balgam sarmış, bir dolu ilaçla eve döndük, ilaçların adından şimdi kendine geldi. aman diyim ihmal etmeyin, doğru doktora...
Zeynep B.

Exback dedi ki...

Bir kredi ihtiyacınız var mı? Bu Borç Kredi, işletme kredisi, sağlık kredisi, ev kredisi, öğrenci kredi gibi kredi her türlü veririz
Mali yardım>>> loanmartloanfunds@gmail.com bugün bize ulaşın E-posta
Saygılarımla