3 Ocak 2013 Perşembe

yepyeni başlangıç allah için yepyeni!

sabah resmen kalkamadım. hayatımda belki ilk defa işe gitmemeye karar verdim evet genelde sürüne sürüne giderim sonra kafamı kaldıramam geri dönerim. bu defa araba bile kullanamayacak haldeydim. birkaç defa Arcanın yanım gelip kahvaltı filan sorduğunu okula gittiklerini söylediğini hatırlıyorum. ilker arayıp da bir tas çorba içmemi tavsiye ettiğinde öğlen olmuştu bile. içtim üstüne bitki çayı ve ilaç da içtim. nadire abla portakal suyunu koymuş yanıma uyumuşum görmemişim uyandığımda saat beşti.
bir virüs beni felç etti kanımca. yemek yedim annemin nefis brownie'siyle çay da içtim ama hala kol kanat kırık gibi. sahi bu nasıl bir yeni başlangıç? allahın bir bildiği vardır elbet ?
an itibari ile yine yorganın altındayım, allahın bildiğini kuldan saklamayayım dedim.
Arca da öksürmeyeydi iyiydi, neyse...

8 yorum:

Fatma dedi ki...

Çok geçmiş olsun, ben sana Nil'in tavsiyesini uygula diyecektim, ben uyguladım ve işe yaradı hem öksürük hem de grip için. Bir kuru soğanı ortadan ikiye böl ve yattığın odaya koy, evet çok berbat kokuyor ama iyi geliyor.

sihirlirloklava dedi ki...

geçmiş olsun...çabucak iyileşirsin umarım

Unknown dedi ki...

Geçmiş olsun.. Sıcak suya limon ve bal da iyi geliyor :)

PINAR dedi ki...

geçmiş olsun, yat iyice dinlen, kalkmak için acele etme...

Bizden dedi ki...

çok geçmiş olsun...bir an önce toparlarsınız inşallah...öksürük için biz,sabah aç karnına ve gece yatarken 1 tatlı kaşığı bala ,çay kaşığının ucuyla toz zencefil ve karabiber ekleyip yutuyoruz,iyi sonuç veriyor.belki denersiniz...

nehircce dedi ki...

Geçmiş olsun :(

Gulcin dedi ki...

gecmis olsun yeliz ya :(
ama ne diyecegim sana ben de gecen sene cok hastaydim bu zamanlar. demistim ki boyle baslayan yil nasil olur acaba. cok guzel oldu. o yuzden o kisi takma sen kafana. bir an once iyilesirsin umarim :(

Sevginin Ruhu dedi ki...

Geçmiş olsun.