5 Ocak 2013 Cumartesi

Twitter faydalı bir sosyal paylaşım şeysidir

Gelmiş geçmiş en hızlı geri dönüş alınabilecek sosyal paylaşım şeysi twitter abicim test ettim onayladım.

Şimdi ben bu idefixe kızgınım. Hayır, sadece 150 tl gibi yüksek bir meblağa kargo ücretsiz yaptıkları için değil, stokta görülen ürünü ya da en geç iki gün içinde kargo denilen ürünü on beş gün beklettiği için de değil. Hata bende ki bonuslarımı harcayabiliyorum diye buradan alışveriş yaptım yoksa kargoyu da koydun mu d&r'dan daha ucuz değil katiyen.


Benim kızdığım ulaşamamak. Mesaj atıyorsun geri dönüş yok, telefonlar sürekli meşgul facebook sayfasına yazmaktan haz etmem ama mecbur kaldım zira artık siparişi iptal etmek istiyordum. Neden mi? çünkü "sipariş kargoya verilecektir" diye not düşüldüğünden beri bir hafta geçti. Bir haftada kargoya veremiyorsan verme!

Sonra twitterda hülyanın benzer bir şey yazdığını gördüm. aaa ne güzel anında ulaşım ben de yazdım şikayetimi. hem direkt mesaj hem de kargo yapılmıştı aynı anda.

Ben 140 karakter diye burun kıvırıyorum ama o kuşlu sosyal paylaşım şeysi sayesinde kargom geldi.

Idefix ise ağzıyla twitter kuşunu mu tutar, "canın sağ olsun selametle" mi der bilmem, bildiğim tek şey kendisi hakkındaki hislerim hala olumsuz, daha uzun bir süre de böyle gider kanımca.

An itibariyle Arca uyuyor evet ben de inanamadım. Mozaik pastayı buzluğa atayım sonra kitapları okuruz yine dedim. İşim bittiğinde Arca'yı bir süre bulamadım. Ara ara deli oldum meğer yatağına gitmiş yatmış, uyumuş! Allah hayra çıkarsın. Fırsattan istifade bir kahve içeyim bari, haydi iyi hafta sonları!

Siparişten iki tanesi -
Yavru baykuşlar iki defa okundu yer cücesine

11 yorum:

moriçe dedi ki...

bu sanal kitap fuarı olayının altından kalmalamdı bence idefix. aynı soruu ben de yaşadım ama sonuçta geldi. hayır benim de anlamadığım siparişiniz temin edildiyse niye hemen kargolamıyosunuz kardeşim. bi de bana mail atmışlardı bir kitabı henüz temin edemedik diğerlerini yollayalım mı diye:))
iyi haftasonları dierim....

Rüzgar Kumsal Anne dedi ki...

Ben de unnadoyla çözemediğim sorunu twittere yazar yazmaz çözmüştüm. Twitter faydalı bir şeydir!

yeliz dedi ki...

Bu yıl bir gariplik vardı bence zira kaç senedir yapıyorlar sanal kitap fuarını neden bu yıl tökezlediler anlamadım

yeliz dedi ki...

Evet çok anlık bir şey ve herkes tarafından izleniyor sanırım bu yüzden hızlı cevap alınıyor

Leylak Dalı dedi ki...

Sanırım yılbaşıyla karışınca işler de karıştı. Ben idefix'de hiç sorun yaşamadım bugüne kadar çünkü, aksine D&R'ın beni melettiği oldu. Tesadüfi işliyor sanırım bu işler :)

Bizden dedi ki...

An itibariyle biz de mozaik pasta yapip dolaba attik,kuzuyu uyuttum birazdan yatagina yatiricam ve kendime bir kahve yapicam insallah ...tesaduf...

Adsız dedi ki...

demekki ergen belirtileri gösteren arca gerçekten büyüyor.. evet haklısın çocuğun büyümesinin getirdikleri götürdüklerini aklamaz ama 1 yıl içinde artık kendi başına uyuyabilir hale gelecek. hatta birkaç seneye odasının kapısını yüzüne çarpıp çık odamdan diye arkan bile bağırabilir annesi:) mercan

Elif dedi ki...

Ben d&r'in hizina ve ilgisine hayranim..elinde olan kitabi aninda kargoya veriyor..temin edilemeyen urun hakkinda her gun bilgi veriyor ve hizla temin ediyor..

elif dedi ki...

3yıl önce idefix yüzünden arkadaşımın doğum gününü 13 gün sonra kutlamış olmak zorunda kalmıştım.. o gün sondu, siparişim yerine 20 günde ulaşmıştı..

Cebimdeki renkler dedi ki...

Eyvahlar olsun ben de eşimin cuma günkü doğum günü için pazartesi sipariş verdim ve umutla bekliyordum. Yalan mı oldu şimdi. Twitter hesabım yok ki benim...

Hülya Cinsçiçekçi dedi ki...

Sosyal medyayi seviyorum :)