24 Ocak 2013 Perşembe

Sakar Cadı Vini : Arca'nın onu bu kadar sevmesinin ardında yatan büyüksır ne?

Sakar Cadı Vini Arca'nın kıymetlisi.
Serisini tamamlamamıza az kaldı, şimdilik sadece altı tane (!) ile idare ediyoruz.
Favorisi uzay macerası bu aralar.

Sakar Cadı Vini sakar mı sakar, çirkin mi çirkin bir cadı. İnsan kendine sormadan edemiyor,
Arca'nın bu cadıyı bu kadar sevmesinin ardında yatan ne?

Korky Paul çizimleri mi? (Arca'yı bilmem ama benim için tek sebep bu olabilirdi)
hmm evet entel bebem "küçük balıkçı çiko" ile vininin çizerlerinin aynı olduğunu biliyor, mikemmel mi ne:)
abrakadabra mı?
Yoksa anasının yüksek tondan "kırılası süpürgeler!" repliğini haykırması ile cücenin kahkahalara boğulması mı?

Her ne kadar hayal ürünü olsa da kırmızı burnu, satanist ruju ile masallardaki tüm kadınlardan daha çirkin pardon daha gerçek oluşu mu?

Vini'nin sakarlığını anasınınkiyle mi özdeşleştiriyor dersin? Olası...
Ama bu aşağıdaki resimden sonra anasıyla nesini özdeşleştirdiğine aydım geçen akşam! Epilasyonsuz bacakları! Puhahahahha

15 yorum:

moriçe dedi ki...

sakar cadı viniyi ben de merak ettim şimdi:))b bir şey sorucam belli ki Arca kitapları çok seviyor.ve gördüğüm kadarıyla değişik kitaplara da hayır demiyor. bizimki bir şeye taktımı takıyor farklı kitap istemiyor. şu ara Alper ve Burcu kitaplarına takmış durumda. napsam bilmiyorum, okuma aşkını nasıl aşılasam, değişik şeylere nasıl yönlendirsem?
var mı tavsiyeniz?

nil dedi ki...

Hey Allahım ya :)))))

Gulcin dedi ki...

bence de hey allahim ya :)
ben bilmiyorum bu cadiyi. gozume pek guzel gorundu ama soyleyeyim. Itiraf ediyorum ben basligi gordum annesini seviyor da cocuk ondan dedim yelizcim :)

Adsız dedi ki...

çizimdeki detaycılığa bayıldım.. biraz ıphone reklamı kokuyor sanki. arkadaşımın 1,5 yaşındaki oğlunun 'ay ay pi pi' diye ıpad in pilinin bitmeye başladığını anlatmaya çalıştığını gördüğümde şoka girmiştim ama bu herşeyi açıklıyor:)) buarada hiçbişeyi kınamayacaksın genç kızken evli komşumuzun uzun süre alınmamış bacaklarını gördüğümde ne pasaklı kadın kocasının yanında böyle dolaşıyor diye düşünmüştüm, şimdi ise kadıncağızın kendine bile bakacak vakti yokmuş diye kendime bahane buluyorum, ee ya imrendiğin ya iğrendiğin başına gelir der annem! mercan

saricizmeli dedi ki...

:))

Onca kitap okuduk hiç Sakar Cadı okumadık iyi mi!

yeliz dedi ki...

Bence farklı tarzda kitaplar sunabilirsin belki ilk önce sarmaz ama sonra yavaş yavaş ilgilenecektir:) arca da bir ara şimşek mcqueenli kitaplara takmışt bıkmıştım sonra yine diğerlerine ilgi gösterdi bak bu vini çok komik çizimleriöde güzel ikiniz de çok seversiniz:)

yeliz dedi ki...

Göstereyim istersen:))))

yeliz dedi ki...

Sakarlık di mi:)))

yeliz dedi ki...

Evet evet ama dikkat ettin mi elma değil balkabağı:)) hahah hele çocuk oldu mu amazon ormanları seyrek kalıyor o kadar diyim yani:))

yeliz dedi ki...

Sarı çizmelim nayır nolamaz ikisi de bayılacak bak demedi deme bacım mutlaka okuyun:) bir kitapçıda deneyin önce emin ol alalım diye tutturacaklar:)

Gulcin dedi ki...

ama sen basligi Sakar Cadı Vini : Arca'nın onu bu kadar sevmesinin ardında yatan büyüksır ne? diye atarsan Gulcin nasil dusunmesin bunu :)

saka saka :)

moriçe dedi ki...

ben zaten Ali Deniz için olmasa bile kendim için ekledim bile sepete:)) çok sevimli geldi bana. teşekkür ederim:))

ayak izleri-sevgi dedi ki...

off çok güldüm gene yaaa :)

Elif dedi ki...

Gecen gun Ege'nin dis fircalamasina yardim ederken dirsemigi cocugun kafasina gecirince kurdugu cumle aynen soyleydi..anne aynen sakar cadi vini gibisin..vini ben sakarlikta yarisiyoruz

OzGe dedi ki...

Bizde 9 var. Hepsi de geldi.

Ve tam sonuna ayni hirpanilik, ayni lekeli elbiseler (bkz sakar cadi vininin shirli degnegi), ayni bacaklar....yasasin vini